|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γι αυτα τα φυτα, τι ειναι πιο ενδεδειγμενο, οι ταμπλετες η το υγρο λιπασμα;
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω απο λιπασματα εχω χρησιμοποιησει μονο υγρα.μηπως ομως μωρε ειναι λιγο παιδεμα να μπλεξεις με λιπασματα σε τοσο μικρο ενυδρειο?
|
||||
|
||||
![]()
Οταν δοκιμασα να βαλω φυτα χωρις λιπασμα σε ενα μηνα ειχαν χαλάσει. Και δεν ειναι και φθηνα για να τα αντικαθιστω καθε τοσο... 5 ευρω το κομματι τα εχει ο Αμαζονιος... Εξαλλου του ετοιμαζω μετακομιση του ψάρη. Θα του φτιαξω ενα μικρο ενυδρειακι (Μ' εφαγες με το τετραγωνο Mariel!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αφού του ετοιμάζεις ενυδρειάκι τότε βάλε υπόστρωμα όποιας μάρκας θέλεις εσύ και γλιτώνεις για πολύ καιρό τα λιπάσματα και τα σχετικά! Τα φυτά που σου χαλάγανε πιθανόν να έχει να κάνει και με το φωτισμό!
|
||||
|
||||
![]()
ειδες τι κανει η πολλη γκρινια
![]() αν ειναι μεγσλουτσικο μπορεις να βαλεις στικς λιπασματος στο υποστρωμα και μετα απλα καθε μερα να προσθετεις μικρη ποσοτητα υγρου λιπασματος για να εισαι σιγουρη
|
||||
|
||||
![]()
50x35x35 νομιζω πως ειναι γυρω στα 60 λιτρα αν δεν κανω λαθος. Θα βαλω φυτα και neon tetra καμια 15αρια. Τι λετε;
|
|
||||
|
||||
![]()
50x35x35 νομιζω πως ειναι γυρω στα 60 λιτρα αν δεν κανω λαθος. Θα βαλω φυτα και neon tetra καμια 15αρια. Τι λετε; Τωρα οσον αφορα παχος τζαμιου κοντρες κλπ σε αλλο topic, ξερω, ξερω...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι 61,25 λιτρα
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ζητειται Μονομαχος μοντελο,για την Εκθεση Ζωοτεχνια. | mikenuke | Bettas | 13 | 17-06-08 11:55 |
ο μονομαχος μου τελειωσε το Σχολειο Ανορθοδοξου Πολεμου.... | iraklis | Bettas | 9 | 05-05-05 23:00 |
Ας κανουμε ολοι μαζι μια ευχη | targas21 | Δίσκοι | 21 | 24-03-05 15:03 |
Αρρωστος Μονομαχος... | Lary80 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 09-10-04 16:38 |
Αρρωστος μονομαχος | ANEMOS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 09-09-04 01:57 |