|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ακομα κι αυτο ομως ειναι κατι....τουλαχιστον εσυ θα ξερεις οτι εκανες τα αδυνατα δυνατα για να τον επαναφερεις.....κοιτα πως θα παει και τις επομενες μερες και πες μας....ξερω οτι ειναι δυσκολο να βλεπουμε καποιο ψαρι μας σ'αυτητην κατασταση......
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον, μπορει να μην κολυμπαει καλα, αλλα τρωει κανονικοτατα, και σημερα μαλιστα μολις πλησιασα τη γυαλα του μου εκανε και flare!! Ανοιξε μονο το ενα βραγχιο ομως, αλλα και παλι απο αυτο που ηταν... ειναι μεγαλη βελτιωση. Το χρωμα του βεβαια δεν εχει επανελθει πληρως... Ειναι ακομη πολυ σκουρος, αν και εχουν αρχισει να φαινονται καποια κοκκινα σημεια στην ουρα του (ειχε ενα πολυ ομορφο μπλε-μοβ χρωμα στο σωμα και κατακκοκινη ουρα). Επισης ειναι πολυ χοντρος και δεν εχει καθολου ευλυγισια, αλλα αυτο ειναι απο την ηλικια μαλλον...
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτα ειναι πολυ καλα νεα!!αν σκεφτεις την κατασταση του,να λες παλι καλα που βελτιωθηκε εστω και τοσο
![]() μακαρι να καλυτερεψει κι αλλο....τουλαχιστον απο το flaring φαινεται οτι αισθανεται καλα!! ποσον καιρο ειπαμε οτι τον εχεις?
|
||||
|
||||
![]()
Με τις ευχές μας να τα καταφέρει για όσο ακόμη μπορεί! Μην ξεχνάμε οτι είναι γεράκος!!!!
|
||||
|
||||
![]()
ειναι μαζι μου 14 μηνες τωρα. Ευχαριστω πολυ!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
....που σημαινει οτι ειναι ηδη τουλαχιστον 1,5 ετους...ειναι και μεγαλουτσικος.
|
||||
|
||||
![]()
καμια εξελιξη απο τον μονομαχο?εχει καλυτερεψει η ειναι σταθερη η κατασταση του?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ζητειται Μονομαχος μοντελο,για την Εκθεση Ζωοτεχνια. | mikenuke | Bettas | 13 | 17-06-08 11:55 |
ο μονομαχος μου τελειωσε το Σχολειο Ανορθοδοξου Πολεμου.... | iraklis | Bettas | 9 | 05-05-05 23:00 |
Ας κανουμε ολοι μαζι μια ευχη | targas21 | Δίσκοι | 21 | 24-03-05 15:03 |
Αρρωστος Μονομαχος... | Lary80 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 09-10-04 16:38 |
Αρρωστος μονομαχος | ANEMOS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 09-09-04 01:57 |