|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια ick δεν ειναι. Ειχα παλιοτερα ψαρακια με ick στο ενυδρειο μου, ειναι σημαδακια. Αυτο ειναι σαν σπυρακι με πυον, φουσκωτο. Δυστυχως τεστ δεν εχω για να του κανω, αλλα αλατι εβαλα απο το Σαββατο. Αλλαγες γινονται καθε Σαββατο 50%. Ουτε και υπαρχει κατι αιχμηρο ιδιαιτερα στη γυαλα. Ισως να χτυπησε σε κανενα κοχυλι, αλλα χλωμο... Κατα τα αλλα τρωει και κινειται κανονικα. Μονο το σπυρακι... Λετε να περναει εφηβεια;;;; Λετε να του το σπασω;;;;;
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τώρα που έχει πρόβλημα άλλαζε νερο 2 φορές την εβδομάδα και βάζε και αλατάκι. καλό θα του κάνει κακό δεν θα του κάνει.
|
|
||||
|
||||
![]()
παντως καμια ιδεα για το τι μπορει να ειναι δεν εχουμε ετσι;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
εγώ έχω αλλα δεν σου λέω.! μην σε στεναχωρίσω. καμιά φορά δεν πρέπει να τα λε΄με όλα.!
πιστεύω ότι θα γίνει καλά πάντος. να μας κρατάς ενήμερους. εγώ με τον δικό μου σου είπα. είχε κάτι τέτοιο και πέρασε όταν του έδωσα καλύτερες συνθήκες. |
|
||||
|
||||
![]()
καπου διαβασα οτι ειναι κατι σαν παρασιτο η σκουλικι...
|
|
||||
|
||||
![]()
τι λες Δημητρη οτι ειναι?
δυστυχως δεν εχω ιδεα τι μπορει να ειναι για να βοηθησω εστω και λιγο... ![]() εχει μυτερες ακρες το κοχυλι που θα μπορουσε να τον εχει τραυματισει??
|
||||
|
||||
![]()
Ψαχνω εντωμεταξυ συνεχως να βρω κατι παρομοιο σε ασθενεια και δεν υπαρχει κατι που να βοηθαει... Το ψαρακι βεβαια τρωει κανονικα, κινειται, ουτε εχει αδυνατισει, ουτε ξυνεται ουτε τιποτε. απλα εχει αυτο το σπυρι στη μυτη του...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ζητειται Μονομαχος μοντελο,για την Εκθεση Ζωοτεχνια. | mikenuke | Bettas | 13 | 17-06-08 11:55 |
ο μονομαχος μου τελειωσε το Σχολειο Ανορθοδοξου Πολεμου.... | iraklis | Bettas | 9 | 05-05-05 23:00 |
Ας κανουμε ολοι μαζι μια ευχη | targas21 | Δίσκοι | 21 | 24-03-05 15:03 |
Αρρωστος Μονομαχος... | Lary80 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 09-10-04 16:38 |
Αρρωστος μονομαχος | ANEMOS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 09-09-04 01:57 |