|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εγώ έχω αλλα δεν σου λέω.! μην σε στεναχωρίσω. καμιά φορά δεν πρέπει να τα λε΄με όλα.!
πιστεύω ότι θα γίνει καλά πάντος. να μας κρατάς ενήμερους. εγώ με τον δικό μου σου είπα. είχε κάτι τέτοιο και πέρασε όταν του έδωσα καλύτερες συνθήκες. |
|
||||
|
||||
![]()
καπου διαβασα οτι ειναι κατι σαν παρασιτο η σκουλικι...
|
|
||||
|
||||
![]()
τι λες Δημητρη οτι ειναι?
δυστυχως δεν εχω ιδεα τι μπορει να ειναι για να βοηθησω εστω και λιγο... ![]() εχει μυτερες ακρες το κοχυλι που θα μπορουσε να τον εχει τραυματισει??
|
||||
|
||||
![]()
Ψαχνω εντωμεταξυ συνεχως να βρω κατι παρομοιο σε ασθενεια και δεν υπαρχει κατι που να βοηθαει... Το ψαρακι βεβαια τρωει κανονικα, κινειται, ουτε εχει αδυνατισει, ουτε ξυνεται ουτε τιποτε. απλα εχει αυτο το σπυρι στη μυτη του...
|
|
||||
|
||||
![]()
εχεις ριξει καθολου αλατι?
|
||||
|
||||
![]()
Αν και απο την φωτο ειναι αδυνατο να καταλαβει κανεις, μιας και δεν φευγει μετα απο τοσες μερες και αλατακι υποψιαζομαι οτι ειναι μαλλον fish mycobacterium. Απλα το υποψιαζομαι. Θα δειξει. Εχε το νουσου για τυχον αλλαγη προς το σκουρο στα χρωματα του ψαριου..
|
|
||||
|
||||
![]()
τα χρωματα του ειχαν σκουρηνει αρκετο χρονο πριν το σπυρακι. Τωρα σαν να καλυτερευει λιγο σ' αυτον τον τομεα. Απο τοτε που τον ειχα παγωσει τον καημενο ειχε γινει σχεδον μαυρος. Τωρα εχει ανακτησει τα τυρκουαζ της ουρας αλλα κοκκινο που ειχε δεν εχει πια...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ζητειται Μονομαχος μοντελο,για την Εκθεση Ζωοτεχνια. | mikenuke | Bettas | 13 | 17-06-08 11:55 |
ο μονομαχος μου τελειωσε το Σχολειο Ανορθοδοξου Πολεμου.... | iraklis | Bettas | 9 | 05-05-05 23:00 |
Ας κανουμε ολοι μαζι μια ευχη | targas21 | Δίσκοι | 21 | 24-03-05 15:03 |
Αρρωστος Μονομαχος... | Lary80 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 09-10-04 16:38 |
Αρρωστος μονομαχος | ANEMOS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 09-09-04 01:57 |