|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ειναι μαζι μου 14 μηνες τωρα. Ευχαριστω πολυ!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
....που σημαινει οτι ειναι ηδη τουλαχιστον 1,5 ετους...ειναι και μεγαλουτσικος.
|
||||
|
||||
![]()
καμια εξελιξη απο τον μονομαχο?εχει καλυτερεψει η ειναι σταθερη η κατασταση του?
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον, χαθηκα για λιγο καιρο, ημουν διακοπες στο Bali αλλα μολις επεστρεψα, τον βρηκα καλυτερα απο ποτε!!! Αυτος εχει ζωντανεψει εντελως, κολυμπαει, τρωει εχει ξαναβρει τη φορμα και τα χρωματα του κι ερχεται να με χαιρετησει καθε φορα που περναω απο μπροστα του!!! Ολα καλα λοιπον! Μαλλον θα μας θαψει ολους και μετα θα φυγει αυτος!!! Ευχαριστω παιδια!
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτα ειναι φοβερα νεα!!!!μπραβο!!πολυ χαρηκα!!και φανταζομαι οτι ο μονομαχος σου τωρα θα περναει καλυτερα απο ποτε
![]() Υ.Γ.στο Μπαλι,ε?αααχ,τυχερε......
|
||||
|
||||
![]()
δεν του εβγαλα ακομη αλλα θα γινει κι αυτο απο αυριο μαλλον...
ΥΓ Ειμαι τυχερη κι οχι τυχερος.... |
|
||||
|
||||
![]()
πολύ χαίρομαι που ο μονομάχος σου συνήλθε.! βοήθησαν φένετε οι βιταμίνες, και οι καλύτερες συνθήκες. όσες φορές έχω κάνει θεραπεία σε κάποιο ψάρι και γιατρεύεται νιώθω πολύ ωραία και μια μεγάλη ικανοποίηση. πριν καμιά εβδομάδα δυστηχώς άργησα να ξεκινήσω θεραπεία και έχασα ένα ψαράκι απο "βελούδινη νόσο". δυστηχώς είχε ένα ψάρι και απο τις αλλαγές που έκανα και έβαζα το ίδιο λαστιχάκι μέσα για να βγάλω το νερό κολλήσανε 4. ευτηχώς τα ΄3 είναι μια χαρά τώρα.
το θέμα αυτό θα ήθελα να το παίρνουμε σαν παράδειγμα και να μην τρέχουμε για να βρούμε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να κάνουμε ευθανασία αλλα να προσπαθούμε πρώτα να βρίσκουμε τον καλύτερο τρόπο να γιατρεύουμε τα ψαράκια μας. καλό το μπαλί.??? να πάμε??? μονομάχους είδες εκεί.?! ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ζητειται Μονομαχος μοντελο,για την Εκθεση Ζωοτεχνια. | mikenuke | Bettas | 13 | 17-06-08 11:55 |
ο μονομαχος μου τελειωσε το Σχολειο Ανορθοδοξου Πολεμου.... | iraklis | Bettas | 9 | 05-05-05 23:00 |
Ας κανουμε ολοι μαζι μια ευχη | targas21 | Δίσκοι | 21 | 24-03-05 15:03 |
Αρρωστος Μονομαχος... | Lary80 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 09-10-04 16:38 |
Αρρωστος μονομαχος | ANEMOS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 09-09-04 01:57 |