|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν το βρήκα το πόστ πάρτε το:
www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=4706&highlight=power Τώρα τα προϊόντα της Seachem μπορείς να τα προμηθευτείς από την Θεσσαλονίκη στο κατάστημα του Αζόρες που βρήσκεται επί της Μ.Μπότσαρη κατεβαίνοντας μετά την Α.Σοφίας στα 10 μέτρα στο αριστερό σου χέρι σε πάρα πολύ καλές τιμές ειδικά αν είσαι και μέλος του γκάμπ. Φιλικά Ιορδάνης. |
|
||||
|
||||
![]()
Μαλιστα... ειναι για.... χημικους αυτα! Εγω για την ωρα θα αρκεστω στου εμποριου και επιφυλασσομαι για εντυπωσιακη βελτιωση εν καιρω...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως το υγρό για τα bettas σύμφωνα πάντα με τιςπροδιαγραφές της εταιρίας λέει ότι παρακρατεί το χλώριο και τις χλωραμίνες καθώς και την αμμωνία με συνιστόσα δόση 4ml/4ltr.Δεν χρειάζεται να με ευχαριστείς είναι χαρά μου,εξάλλου δεν έκανα και κάτι το σπουδαίο,σε ευχαριστώ πάντως ότι χρειαστείς εμείς εδώ είμαστε.
Φιλικά Ιορδάνης. Υ.Γ.Πιο είναι το μικρό σου όνομα αν επιτρέπετε; ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ακούγεται το ιδανικό υγρό για μονομάχους .....
έλα όμως που εμένα δεν μου κάνει γιατι παρακρατεί αμμωνία και έχω φίλτρα ?!!!?!??!!! γμτ ... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεις να εξηγησεις τι εννοεις οταν λες οτι παρακρατει αμμωνια κι εχεις φιλτρα και αρα δεν σου κανει; (Ας αρχισουμε απο το Α...)
|
|
||||
|
||||
![]()
στο φίλτρο αναπτίσοντε βακτηρίδια που ουσιαστικά τρέφοντε απο τιν αμμωνία και έτσι ζούνε ...
αν ρίξω στο νερό το υγρό αυτό και δεσμέυσει την αμμωνία ουσιαστικά τα βακτηρίδια θα πεθάνουν .... άρα θα μου καταστρέψει το φίλτρο ... ίσως κάποιος άλλος να έχει καλύτερο τρόπο να στο εξηγήσει μια και εγω αρχάριος έιμαι ... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη εχω κι εγω ενα μικρο εσωτερικο φιλτρακι στη γυαλα, μαλλον δεν κανει ουτε για μενα ε;
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ένα φίλτρο έχουμε βακτήρια τα οποία τρέφονται από την αμμωνία(ουρία) των ψαριών μας που βασικά είναι δηλητήριο για αυτά.Εν συνεχεία η αμμωνία με την βοήθεια πάντα των βακτηριδίων την μετατρέπουν σε νιτρώδη άλατα και εν συνεχεία σε νιτρικά άλατα.Με λίγα λόγια αυτός είναι ο λεγόμενος κύκλος του αζώτου.Το εν λόγω προϊον είναι μόνο για ενυδρειάκια ή γυάλες που δεν έχουν φίλτρο και κάθε 2-3 μέρες κάνουν ολοκή αλλαγή του νερού.
Φιλικά Ιορδάνης. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ζητειται Μονομαχος μοντελο,για την Εκθεση Ζωοτεχνια. | mikenuke | Bettas | 13 | 17-06-08 11:55 |
ο μονομαχος μου τελειωσε το Σχολειο Ανορθοδοξου Πολεμου.... | iraklis | Bettas | 9 | 05-05-05 23:00 |
Ας κανουμε ολοι μαζι μια ευχη | targas21 | Δίσκοι | 21 | 24-03-05 15:03 |
Αρρωστος Μονομαχος... | Lary80 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 09-10-04 16:38 |
Αρρωστος μονομαχος | ANEMOS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 09-09-04 01:57 |