|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
:eek: ανοιξα κι εγω το θεμα αυτο κι ειδα 100 ποστ!!!!ποτε προλαβατε και τα στειλατε ολα αυτα???
![]() ![]() λοιπον,εχουμε και λεμε....αν θες να το κανιες αρκετα φυτεμενο το ενυδρειακι κι αφου εχεις και φιλτρο μπορεις να βαλεις λιπασμα.παντως αρκετα φυτα δε χρειαζονται λιπασμα(εγω για να καταλαβεις στο μεγαλο ενυδρειο συνεχεια ξεχναω ν'αγορασω λιπασμα-εχει τελειωσει εδω και κατι μηνες-και τα φυτα αναπτυσσονται κανονικα,βεβαια προκειται για φυτα ευκολης αναπτυξης....ελα σε καμια συναντηση να παρεις κανα τετοιο κλαδεμα ![]() το φυτο στη γυαλα δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι,ασε που δε φημιζομαι και για τις γνωσεις μου στα φυτα... ![]() αλλα ψαρια στα 13 λιτρα δε θα τα συνιστουσα....αν θες μπορεις να προσθεσεις ενα apple-snail η καποιο γατοψαρο αν κι αυτα ζουν καλυτερα σε κοπαδια...
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ζητειται Μονομαχος μοντελο,για την Εκθεση Ζωοτεχνια. | mikenuke | Bettas | 13 | 17-06-08 11:55 |
ο μονομαχος μου τελειωσε το Σχολειο Ανορθοδοξου Πολεμου.... | iraklis | Bettas | 9 | 05-05-05 23:00 |
Ας κανουμε ολοι μαζι μια ευχη | targas21 | Δίσκοι | 21 | 24-03-05 15:03 |
Αρρωστος Μονομαχος... | Lary80 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 09-10-04 16:38 |
Αρρωστος μονομαχος | ANEMOS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 09-09-04 01:57 |