|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Με τις ευχές μας να τα καταφέρει για όσο ακόμη μπορεί! Μην ξεχνάμε οτι είναι γεράκος!!!!
|
||||
|
||||
![]()
ειναι μαζι μου 14 μηνες τωρα. Ευχαριστω πολυ!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
....που σημαινει οτι ειναι ηδη τουλαχιστον 1,5 ετους...ειναι και μεγαλουτσικος.
|
||||
|
||||
![]()
καμια εξελιξη απο τον μονομαχο?εχει καλυτερεψει η ειναι σταθερη η κατασταση του?
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον, χαθηκα για λιγο καιρο, ημουν διακοπες στο Bali αλλα μολις επεστρεψα, τον βρηκα καλυτερα απο ποτε!!! Αυτος εχει ζωντανεψει εντελως, κολυμπαει, τρωει εχει ξαναβρει τη φορμα και τα χρωματα του κι ερχεται να με χαιρετησει καθε φορα που περναω απο μπροστα του!!! Ολα καλα λοιπον! Μαλλον θα μας θαψει ολους και μετα θα φυγει αυτος!!! Ευχαριστω παιδια!
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτα ειναι φοβερα νεα!!!!μπραβο!!πολυ χαρηκα!!και φανταζομαι οτι ο μονομαχος σου τωρα θα περναει καλυτερα απο ποτε
![]() Υ.Γ.στο Μπαλι,ε?αααχ,τυχερε......
|
||||
|
||||
![]()
δεν του εβγαλα ακομη αλλα θα γινει κι αυτο απο αυριο μαλλον...
ΥΓ Ειμαι τυχερη κι οχι τυχερος.... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ζητειται Μονομαχος μοντελο,για την Εκθεση Ζωοτεχνια. | mikenuke | Bettas | 13 | 17-06-08 11:55 |
ο μονομαχος μου τελειωσε το Σχολειο Ανορθοδοξου Πολεμου.... | iraklis | Bettas | 9 | 05-05-05 23:00 |
Ας κανουμε ολοι μαζι μια ευχη | targas21 | Δίσκοι | 21 | 24-03-05 15:03 |
Αρρωστος Μονομαχος... | Lary80 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 09-10-04 16:38 |
Αρρωστος μονομαχος | ANEMOS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 09-09-04 01:57 |