|
Παραλία - Beach Bar Συζητήσεις, Aνακοινώσεις, Oικολογία - Περιβάλλον, Ταξίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτο ακριβως δεν ενοεις μουτραλεων?
η μόνη εταιρια που εχει προβλημα οταν θελεισ να αγοραζεις περισοτερα προιοντα της.... μονο μην παρουν πρεφα την πατεντα αυτη τα πετ σοπ και αρχιζουν να χρεωνουν εχτρα τους τακτικους πελατες ![]() ![]() ![]()
Οι ερωτήσεις μου, αναζητούν την άποψη σας, τις κάνω και σε άλλα φόρουμ, και μετά διαμορφώνω άποψη δική μου... εκφράστε ελεύθερα την άποψη σας, με όποιον τρόπο σας αρέσει-σας πάει, δεν θα σας θεωρήσω ποτέ υπεύθυνο για δική μου απόφαση που βασίστηκε ή όχι σε δική σας άποψη. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το θεμα ειναι οτι εμπορευεται ρευμα..αγοραζει για να πουλησει. δεν ειναι μακρια ο καιρος της ιδιοτικοποιησης και του ανοιγματος της αγορας
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και μετά με τα ολιγοπώλια (καρτέλ) με βλέπω στο Δρομοκαΐτειο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η ΔΕΗ δεν μπορεί να καλύψει πλέον την ζήτηση σε ρεύμα. Συνεπώς ή θα αγοράσει ρεύμα ή θα φτιάξει εργοστάσια. Επειδή είμαστε Ελληναρες και θέλουμε να έχουμε άλλα να μη χαλάει το δικό μας οικόπεδο ας χαλάσει του διπλανού ρίχνουμε στάχτη στα μάτια του κόσμου με τις καμινάδες με τον απίστευτο άσπρο ατμό (ρε παιδία ότι βλέπετε είναι υδρατμός … νερό! απο τον πύργο ψύξης) και δεν κάνουμε εργοστάσια. Προσοχή δεν λέω πως δεν έχουμε επιβάρυνση στο περιβάλλον. Αλίμονο. Αγοράζουμε λοιπόν ρεύμα. Μην σας πρηξω με το τι κανει η ΔΕΗ και ποιες μονάδες δεν λειτουργεί επίτηδες, αστ αυτό. Τέλος πάντων αγοράζει για παράδειγμα από 5 άτομα. Έρχεται μια συγκεκριμένη ώρα κάθε μέρα που στελνουν αυτοι οι 5 προσφορα ποσα πουλανε το ρευμα. Τι θα εκανε ο κάθε νοήμον ανθρωπος? Θα αγοραζε από τον φθηνοτερο. Ε η ΔΕΗ αγοραζει από τον ακριβοτερο! Γιατι λεει δεν θελει να εχει δυσαρεστιμενους προμηθευτες την περιοδο του καλοκαιριου της μεγαλης αιχμης…αρα πουλανε ολοι με την τιμη του ακριβοτερου!!!!!!!ειπατε τιποτα? Εγω μολις το εμαθα δεν το πιστευα. Δε γινετε. Κι όμως παιδια ψαξ τε το να δειτε.
|
|
|||
|
|||
![]()
Γιατι ο ακριβοτερος τους βγαζει και τη μεγαλυτερη μιτζα για αυτο.
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
FOWLR & Soft Corals | mad | Reef | 40 | 17-07-07 13:38 |