|
Παραλία - Beach Bar Συζητήσεις, Aνακοινώσεις, Oικολογία - Περιβάλλον, Ταξίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() "Η Γερμανία έχει εγκαταστήσει το φωτοβολταϊκό σύστημα στο Pocking με 10 MW και στο Arnstein με 12 MW, ενώ σχεδιάζεται ένα πάρκο συνολικής παραγόμενης ισχύος 40 MW στο Muldentalkreis. Η Πορτογαλία έχει ένα πάρκο στην περιοχή Serpa συνολικής ισχύος 11 MW και σχεδιάζει την κατασκευή ενός νέου ισχυρότερου στην περιοχή Moura με ισχύ 62 MW. Και η Ισπανία όμως σχεδιάζει την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συνολικής ισχύος 20 MW. Τέλος ένα πολύ μεγάλο φωτοβολταϊκό σύστημα έχει δρομολογηθεί στην Αυστραλία, συνολικής ισχύος 154 MW, που αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2013 Επίσης η Κίνα έχει ανακοινώσει ότι κατασκευάζει ένα φωτοβολταϊκό πάρκο που θα παράγει 1,5 GWp ενέργειας "
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά εγώ να ρωτήσω αν ξέρετε αν υπάρχει διαφορά στο κόστος και φυσικά στη χρέωση από τη ΔΕΗ, του τριφασικό με το μονοφασικό ρεύμα;
Πρόσφατα μετακόμισα σε διαμέρισμα με μονοφασικό ρεύμα. Θα χρεώνομαι λιγότερο στα ίδια kw και πόσο περίπου; Στο τελευταίο τετράμηνο που ήμουν στο προηγούμενο σπίτι και με τριφασικό ρεύμα είχα πληρώσει 400 ευρώ συνολικά, αρκετά χρήματα αν σκεφτείς ότι υπήρχε ηλιακός και μπόιλερ, ψυγείο με μικρή κατανάλωση, όχι καταψύκτες, περιορισμένη χρήση κουζίνας. Και κάτι άλλο αυτές οι υποτιθέμενες λάμπες οικονομίας είναι διάφορες ποιότητες; Κάθε πότε θέλουν άλλαγμα; Το ρωτάω γιατί όποτε πάω στου κουμπάρου μου που έχει από δαύτες φεύγω θεόγκαβος. Φέγγουν ίσα-ίσα για να μη πέσεις σε κανένα τραπεζάκι, για να διαβάσεις κάτι ούτε λόγος.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
FOWLR & Soft Corals | mad | Reef | 40 | 17-07-07 13:38 |