|
Παραλία - Beach Bar Συζητήσεις, Aνακοινώσεις, Oικολογία - Περιβάλλον, Ταξίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ισως να γίνεται δουλιά με inverter + μπαταρια + ηλιακό κάτοπτρο......
Έχει ψάξει κανένας για κάτι τέτοιο? (για 1 ενυδρείο) |
|
||||
|
||||
![]()
για να βγάζεις 220 volt.... στη θεορία, γίνεται και αν καρφοσεις πανω σε ενα παλιο Ups ενα μικρο κατοπτρο, και βάλεις αναποδα τα καλώδια της μπαταρίας του ups δουλέβει και σαν inverter
|
|
||||
|
||||
![]()
ααα τους ανορθοτες...ναι οκ.εγω ειχα κατι αλλο στο μυαλο μου
![]() ------------------------- το εχουμε κανει στη σχολη προς μελετη(κατι παρομοιο)....εγω δεν θα το εκανα.ειναι βασικο κομματι μιας σωστης εγκαταστασεις και δεν κοστηζει και τρελα λεφτα
Βασίλης Ομορφιες απο τη Σιφνο η συζήτηση συνεχίζεται και αφού κλείσει ο υπολογιστής, είμαστεεδώ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sifnos : 24-03-09 στις 12:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
βασικά πρέπει να ξέρουμε πόσα watt είναι π εξοπλισμός που έχουμε αθροιστικά στα ενυδρεία και να προχωρήσουμε με τα κατάλληλα υλικά...
απο ebay το όλο σύστημα δεν νομίζω να ξεφεύγει πολύ πάνω απο 90 ευρο |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το λεω επιδη η τεχνολογια της μπαταριας δεν ειναι ακομα up to speed
Οι ερωτήσεις μου, αναζητούν την άποψη σας, τις κάνω και σε άλλα φόρουμ, και μετά διαμορφώνω άποψη δική μου... εκφράστε ελεύθερα την άποψη σας, με όποιον τρόπο σας αρέσει-σας πάει, δεν θα σας θεωρήσω ποτέ υπεύθυνο για δική μου απόφαση που βασίστηκε ή όχι σε δική σας άποψη. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
FOWLR & Soft Corals | mad | Reef | 40 | 17-07-07 13:38 |