|
Παραλία - Beach Bar Συζητήσεις, Aνακοινώσεις, Oικολογία - Περιβάλλον, Ταξίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
φωτα 400w 12hr = 480kw*60(διμινο δεη)=288κβωρεσ
αντλιεσ-κικλοφοριτεσ 150w 24hr*60=216κβωρες θερμανττικο (σε εμενα δεν καιει καθολο λογο τοποθεσιασ) 600*12*60=432κβωρεσ συνολο - 936κιλοβατορεσ 0,16 με το ΦΠΑ 149ευρώ για 2 μηνεσ... δεν ειναι και τοσο τραγικο.... το δικο μου κοστιζει λιγοτερο απο 70 (30-35 το μηνα) - αλλα δεν εχω τετιο φωτισμο ουτε αναγκη για τον θερμοστατει να δουλευει 12ωρο (δεν τον εχω δει ποτε να λειτουργει και η θερμοκρασια μου ειναι σταθερα 25)
Οι ερωτήσεις μου, αναζητούν την άποψη σας, τις κάνω και σε άλλα φόρουμ, και μετά διαμορφώνω άποψη δική μου... εκφράστε ελεύθερα την άποψη σας, με όποιον τρόπο σας αρέσει-σας πάει, δεν θα σας θεωρήσω ποτέ υπεύθυνο για δική μου απόφαση που βασίστηκε ή όχι σε δική σας άποψη. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
με το δικο μου λογαριασμο εχω μια αυξηση ταξεως του 35% ισχυει η θελουν να μας τρελανουν
|
|
||||
|
||||
![]()
βαλτα κατω και μετρα τα
κατι αλο συμβαινει εισαι συνηδιτος με την χριση ενεργοβορων συσκευων? (24ωρες θερμοσιφονασ? κλιματιστικο? θερμανιτκα? προθερμενουμε τον φουρνο για 10 λεπτα ή το ξεχναμε? τι λαμπες εχεισ στο σπιτι - εξω απο το ενυδρειο.... ποσεσ κορεσ με μακρια μαλια εχεισ και ποσα σεσουαρ ![]()
Οι ερωτήσεις μου, αναζητούν την άποψη σας, τις κάνω και σε άλλα φόρουμ, και μετά διαμορφώνω άποψη δική μου... εκφράστε ελεύθερα την άποψη σας, με όποιον τρόπο σας αρέσει-σας πάει, δεν θα σας θεωρήσω ποτέ υπεύθυνο για δική μου απόφαση που βασίστηκε ή όχι σε δική σας άποψη. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Φερτε λιγο αιθερα ρε παιδια δεν αντεχω νιωθω οτι λιποθυμαω.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι ελειπα και 16 μερες απο το περασμενο 2μηνο δηλαδη τη να περιμενω στο επομενο? που να δειτε τη ερχεται σε λιγα χρονια η οποια παραπανω απο μια τηλεοραση στο σπιτι χρεωνεται. γερμανια ισχυει εδω και πολλα χρονια
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα τιλιξεις το ενυδρειο με κουβερτες, θα το βαλεισ κατο απο τον ηλιο και κανεισ γρηγορα γριγορα εναν γιο να κανει ποδιλατο και να τροφοδοτει με κινιση τους κυκλοφοριτες!!! τις πατεντες για τους κυκλοφοριτες θα τις δουλεψουμε ολοι μαζι! ετσι παιδια? (πανω στο ποδηλατο μαθε του και λιγη ορθογραφια... μην γινει σαν και μενα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εμενα ο προηγουμενος αγγιξε τα 370 ευρω.....
(και δεν ειχε μπει καλα καλα ο χειμωνας....) |
|
||||
|
||||
![]()
Αν μιλαμε για FOWLR , δεν βλεπω καπου την πηγη εξτρα καταναλωσης ρευματος ...περα απο το σκιμερ και και την κυκλοφορια (50-60 watt παραπανω ?) .
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
...μπααα ανθρωπο που εδωσε 3900 για αγορα ενος ενυδρειου μη τον φοβασαι... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κρατος ειναι η ΔΕΗ οτι θελει κανει, οσο θελει χρεωνει, οπως αλλωστε και ο ΟΤΕ,ΕΥΔΑΠ.. Ποιος μπορει να τους ελεγξει ?
|
||||
|
||||
![]()
και εγώ κάπως έτσι το υπολόγιζα..από τα 110-120..πολύ σπανια 130 που πλήρωνα, να πήγαινε στα 160-170.... 40-50-60 euro πάνω,ok κανένα πρόβλημα..αλλα 302,50?????............. λέτε να είναι τυπογραφικό λάθος?????
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() πάντως το αρχικό post ισχύ,θα δω και τον επόμενο,(ήταν και η γιορτές,λαμπάκια-δεvτρα,αλλα λαμπάκια και δεvτρο είχαμε και πέρσι τέλος πάντων)και αν είναι μια από τα ίδια..... θα κάνω ένα 450 ενυδρείο με δίσκους (τρελα) ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Με το νυχτερινό τι παίζει ; Το χει ψάξει κανένας ;
|
||||
|
||||
![]()
Κάπου είχα βρει αυτό το αρχείο για τον υπολογισμό του ρεύματος που καταναλώνει το ενυδρείο μας (και το κράτησα). Για δείτε το, για να είσαστε σίγουροι πρίν βγάλετε συμπεράσματα και διαλύσετε "υγρά" σπίτια...
|
|
||||
|
||||
![]()
εννοείτε ότι δεν το διαλύουμε τόσο εύκολα... εγώ προσωπικά θα δω τι μπορώ να κάνω με την δεη... το skimmer μου είναι 65w (μια λάμπα)..νομίζω ότι την δουλειά την κάνει το λαμπατέρ 560w σύνολο.λέτε να βάλω το "μανισιο" λαμπατέρ?? για να ακούσω άποψης,κανένας δεητσιs εδω???κανένας ηλεκτρολόγος...παλιός θαλασσινός???
![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
FOWLR & Soft Corals | mad | Reef | 40 | 17-07-07 13:38 |