|
Παραλία - Beach Bar Συζητήσεις, Aνακοινώσεις, Oικολογία - Περιβάλλον, Ταξίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
βαλτα κατω και μετρα τα
κατι αλο συμβαινει εισαι συνηδιτος με την χριση ενεργοβορων συσκευων? (24ωρες θερμοσιφονασ? κλιματιστικο? θερμανιτκα? προθερμενουμε τον φουρνο για 10 λεπτα ή το ξεχναμε? τι λαμπες εχεισ στο σπιτι - εξω απο το ενυδρειο.... ποσεσ κορεσ με μακρια μαλια εχεισ και ποσα σεσουαρ ![]()
Οι ερωτήσεις μου, αναζητούν την άποψη σας, τις κάνω και σε άλλα φόρουμ, και μετά διαμορφώνω άποψη δική μου... εκφράστε ελεύθερα την άποψη σας, με όποιον τρόπο σας αρέσει-σας πάει, δεν θα σας θεωρήσω ποτέ υπεύθυνο για δική μου απόφαση που βασίστηκε ή όχι σε δική σας άποψη. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Φερτε λιγο αιθερα ρε παιδια δεν αντεχω νιωθω οτι λιποθυμαω.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι ελειπα και 16 μερες απο το περασμενο 2μηνο δηλαδη τη να περιμενω στο επομενο? που να δειτε τη ερχεται σε λιγα χρονια η οποια παραπανω απο μια τηλεοραση στο σπιτι χρεωνεται. γερμανια ισχυει εδω και πολλα χρονια
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα τιλιξεις το ενυδρειο με κουβερτες, θα το βαλεισ κατο απο τον ηλιο και κανεισ γρηγορα γριγορα εναν γιο να κανει ποδιλατο και να τροφοδοτει με κινιση τους κυκλοφοριτες!!! τις πατεντες για τους κυκλοφοριτες θα τις δουλεψουμε ολοι μαζι! ετσι παιδια? (πανω στο ποδηλατο μαθε του και λιγη ορθογραφια... μην γινει σαν και μενα ![]()
Οι ερωτήσεις μου, αναζητούν την άποψη σας, τις κάνω και σε άλλα φόρουμ, και μετά διαμορφώνω άποψη δική μου... εκφράστε ελεύθερα την άποψη σας, με όποιον τρόπο σας αρέσει-σας πάει, δεν θα σας θεωρήσω ποτέ υπεύθυνο για δική μου απόφαση που βασίστηκε ή όχι σε δική σας άποψη. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εμενα ο προηγουμενος αγγιξε τα 370 ευρω.....
(και δεν ειχε μπει καλα καλα ο χειμωνας....) |
|
||||
|
||||
![]()
Αν μιλαμε για FOWLR , δεν βλεπω καπου την πηγη εξτρα καταναλωσης ρευματος ...περα απο το σκιμερ και και την κυκλοφορια (50-60 watt παραπανω ?) .
|
||||
|
||||
![]()
Κατάλαβα!
Με το 1000λιτρο που ετοιμάζω, με βλέπω για φούντο. Ολεεεεεεεεεε!!!
|
|||
|
|||
![]()
Μην μπερδευεστε αλλο W και αλλο KW δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα ρωτηστε εναν ηλεκτρολογο να σας πει ποσο ρευμα θα πληρωσετε!!!
------------------------- Η KW στα σπιτια ειναι 0,12 σε καποια καταστηματα που εχουν μεγαλη καταναλωση ρευματος κανεις συμβολαιο με την ΔΕΗ και μπορει να γινει και 0,060 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιαννης Ιωακειμιδης : 14-10-11 στις 08:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μιλάμε για θαλασσινό γενικά(εγώ έχω fo) στα riff πιστεύω,ότι η κατάσταση είναι χειρότερη στο γενικό σύνολο χρημάτων.ένταξη είναι ένα χόμπι..αλλα αν το κόστος στο γλυκό είναι ,όλα μαζί 100 euro και πας στο θαλασσινό και πάει 200....xm αγοράζω γκαρσονιέρα και πληρώνω την δόση με την διαφορα....τέλος πάντων...απλά άνοιξα το θέμα,για κάποιους που θα το διαβάσουν κάποτε,να ξέρουν ότι εκτος από το πρώτο σοκ που θα πάθουν με τις τιμές LR,skimeer,κυκλοφορητές λαμπατέρ.κτλ...θα έχουν και την (ΔΕΗ monima),και όπως προ ανέφερα από τα 130-να πας στα 300,και μάλιστα το ενυδρείο τρέχει 1 μηνα,δηλαδή στον επόμενο που θα είναι 2 μήνες με το θαλασσινό,ποσο θα έρθει>????....και εδώ νομίζω ότι πρέπει να κλίση το θέμα,δεν νομίζω,ότι έχουμε να πούμε κάτι άλλο για την ΔΕΗ
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
...μπααα ανθρωπο που εδωσε 3900 για αγορα ενος ενυδρειου μη τον φοβασαι... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τι να σου κανουν 700 λιτρα...
Εγω ειμαι πάνω απο 1000 !! |
|
|||
|
|||
![]()
Να πω κάτι "χαζό"? Οι λάμπες "οικονομίας" που έχουνε πχ τα 22watt απόδοση σαν 100 δε παίζουν?
|
|
|||
|
|||
![]()
750 +150 sump
+110 quarantine +25 mantis +120 planted Ελεγες κατι? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά, εμένα μου πήγε απο 100-110¤ στα 300¤ χωρίς να κάνω κάποια αλλαγή στα ενυδρεία.
Δεν παίζει λοιπόν μόνο η επιπλέον κατανάλωση αλλά και οι επιπλέον χρεώσεις. Εξ'άλλου, η ΔΕΗ είναι πιστεύω η μοναδική εταιρία στον κόσμο που, ως γνωστόν, όσο περισσότερο "καις" τόσο περισσότερο χρεώνεσαι!!
|
||||
|
||||
![]()
Ισως να γίνεται δουλιά με inverter + μπαταρια + ηλιακό κάτοπτρο......
Έχει ψάξει κανένας για κάτι τέτοιο? (για 1 ενυδρείο) |
|
||||
|
||||
![]()
εγω δεν αλλαξα τιποτα.... και μου ηρθε 300κβ παραπανω απο οτι ερχοταν τισ προηγουμενες χρονιες........ γυρω στα 50 ευρω πανω!!!!!! δεν ξερω μαλλον 8α το γυρισω σε ελλας!!!!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
FOWLR & Soft Corals | mad | Reef | 40 | 17-07-07 13:38 |