|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Βέβαια το αρνητικό σε αυτά τα κινέζικα είναι η ψύξη τους. Οπότε υπολόγισε ότι η φθορά των λεντ είναι πιο γρήγορη. Φακούς συνήθως βάζουν 90 μοιρών η 60 ανάλογα. |
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα Σταύρο, πως πάει φιλαρακι, πολύ χάρηκα που τα είπαμε και επιτέλους από κοντά!
την επόμενη φορά θα είμαστε και χαλαροί να πιούμε και καφεδάκι! τι νέα έχουμε που βρισκόμαστε? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Για φακούς τι είναι προτιμότερο να επιλέξω κατά την άποψη σου 60 ή 90? ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη st@vros : 04-09-17 στις 11:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν είναι θέμα προτιμότερο πάρε 90 αν θέλεις και βλέπεις αν θα πας σε 60 !
|
|
|||
|
|||
![]()
Μέχρι τώρα στο ενυδρείο φιλοξενώ 3 ψάρια ένα σαρκόφυτο και κάτι κόκκινα μανιτάρια.Οπότε δεν υπήρχε και η ανάγκη για δοσομετρική η οποία θα αγοραστεί το συντομότερο δυνατόν.Ως τότε τι υγρά πρέπει να προσθέτω μπορείτε να μου προτείνετε ή να πάρω και να φτιάχνω εγώ και αν ναι ποια η διαδικασία?
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Σταύρο...
Πήγαινε στον Καλογεροπουλο στον Πειραιά/Γουναρη?.....και Παρε: Διττανθρακική σόδα Χλωριουχο ασβέστιο Χλωριουχο μαγνήσιο |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραια Νικο ,αυριο Τεταρτη δεν προλαβαίνω,Πεμπτη εχω βάρδια οποτε Παρασκευή πρωι θα παω.Πως τα προσθετω αυτα;Λογικα τα διαλυω σε νερό, μετα ;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκέψεις για ...malawi | basillis | Malawi | 19 | 24-10-14 09:57 |
Σκέψεις και σχέδια!! | tnick | Tanganyika | 31 | 06-03-12 17:09 |
Σκέψεις για Apistogramma!!! | gfdimopo | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 9 | 10-10-08 01:39 |
σκέψεις | pipis | Δίσκοι | 8 | 18-06-07 07:52 |
σκέψεις | drakoulis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 2 | 22-11-05 14:07 |