|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πρίν μπω σε λεπτομέριες του ενυδρείου μου με σκοπό την φιλοξενία ψαριών της λίμνης malawi θα ήθελα να ξεκινήσω με την εξής ερώτηση. Κατά πόσο είναι εφικτό σε μαλακό νερό ύδρευσης (ph 7 ή και λίγο πιο κάτω), να κάνει κανείς σκέψεις για αφρικάνες...
![]() Δηλαδή, πόσο μπορεί να ανέβει το ph με ασβεστολιθικές πέτρες ή και άλλα μέσα? Το θεωρείτε εφικτό? |
|
||||
|
||||
![]()
γεια για να φτασεις στο επιθειμιτο αποτελεσμα βασιλη πρεπει να χρισημοποιεισεις
http://www.americanaquariumproducts....oriabuffer.jpg p.s απο piranhas σε αφρικανικα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εφικτότατο
![]() Στην αρχή μπορεί να χρειαστείς κάποιο buffer για να ανεβάσεις τις τιμές και στη συνέχεια οι ασβεστολιθικές πέτρες/άμμος ή αραγωνίτης στο βυθό, θα τις σταθεροποιήσουν ψηλά. Κατά τη γνώμη μου δώσε βάρος στην αύξηση του kh που θα κρατάει ψηλά και το ph. http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=66881 Για τι διαστάσεις ενυδρείο σκέφτεσαι? |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία Κλεόβουλε. Προς τα παρόν μελετώ...
beast κάτι τέτοιο ενούσα για να αναιβάσω το ph. To ενυδρείο είναι Μ 1,25 Υ 60 Π 55 θα έχουμε εξέλιξη τότε στην συζήτηση. ------------------------- Μπορεί κάποιος να μου πει τα κιλά της χαλαζιακής άμμου που θα χρειαστώ για τις παραπάνω διαστάσεις του ενυδρείου? (350λίτρα). Μιλάμε για την λευκή άμμο με την μικρότερη κοκομετρία, που χρησιμοποιούμε και στα ενυδρεία με δίσκους? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη basillis : 23-08-14 στις 19:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Θέλεις 30-40 κιλά άμμο.
Προτίμησε ψιλή θαλασσινή άμμο (και ασβεστολιθική και τζάμπα ![]() Των δίσκων είναι χαλαζίας. |
|
||||
|
||||
![]()
σε οτι βαλεις βασιλη να βαλεις μεσα και αραγωνιτη μαζι φιλε..
|
|
||||
|
||||
![]()
ok παίδες ευχαριστώ. Οτι άλλη απορία εχω θα τα λέμε. Τον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει το στήσιμο.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[κατασκευή ενυδρείου]Σκέψεις για καινούριο malawi!! | Παναγιώτης Κ | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 17 | 13-03-12 08:56 |
Τολμηρές σκέψεις | Παπαδόπουλος Κώστας | Δίσκοι | 14 | 10-06-09 10:29 |
σκέψεις | pipis | Δίσκοι | 8 | 18-06-07 07:52 |
σκέψεις | drakoulis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 2 | 22-11-05 14:07 |