|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Βασικά μιλούσα στην δουλειά με έναν που ασχολούνταν παλιότερα και εκτός του ότι το εξωτερικό φίλτρο μπορεί να κάνει ότι και το sump,μου είπε επίσης ότι αν βρεις φίλτρα με την σωστή κυκλοφορία μπορούν να κάνουν ότι και οι ριάκτορες...Το τελευταίο δεν το πιστεύω με τίποτα,αλλά ότι το φίλτρο κάνει την δουλειά του sump μου φάνηκε λογικό. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Βέβαια το αρνητικό σε αυτά τα κινέζικα είναι η ψύξη τους. Οπότε υπολόγισε ότι η φθορά των λεντ είναι πιο γρήγορη. Φακούς συνήθως βάζουν 90 μοιρών η 60 ανάλογα. |
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα Σταύρο, πως πάει φιλαρακι, πολύ χάρηκα που τα είπαμε και επιτέλους από κοντά!
την επόμενη φορά θα είμαστε και χαλαροί να πιούμε και καφεδάκι! τι νέα έχουμε που βρισκόμαστε? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Για φακούς τι είναι προτιμότερο να επιλέξω κατά την άποψη σου 60 ή 90? ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη st@vros : 04-09-17 στις 11:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν είναι θέμα προτιμότερο πάρε 90 αν θέλεις και βλέπεις αν θα πας σε 60 !
|
|
|||
|
|||
![]()
Μέχρι τώρα στο ενυδρείο φιλοξενώ 3 ψάρια ένα σαρκόφυτο και κάτι κόκκινα μανιτάρια.Οπότε δεν υπήρχε και η ανάγκη για δοσομετρική η οποία θα αγοραστεί το συντομότερο δυνατόν.Ως τότε τι υγρά πρέπει να προσθέτω μπορείτε να μου προτείνετε ή να πάρω και να φτιάχνω εγώ και αν ναι ποια η διαδικασία?
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Σταύρο...
Πήγαινε στον Καλογεροπουλο στον Πειραιά/Γουναρη?.....και Παρε: Διττανθρακική σόδα Χλωριουχο ασβέστιο Χλωριουχο μαγνήσιο |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Είναι εργαλείο απίστευτο που κάνει παπάδες. Σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να κάλυψη το φίλτρο την δουλειά του σαμπ . Δεύτερον μόνο τα σφουγγάρια που έχουν τα φίλτρα μόλις μαζέψουν το λεγόμενο (mulm) θα αρχίσους τα νιτρικά να ανεβαίνουν χωρίς λόγο. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Sump δεν ήθελα εξ αρχής γιατί είχα ακούσει του κουμπάρου μου και έκανε σαν καζανάκι αλλά εχθές που είδα το μικρό του Νίκου άρχισα να το ξανασκέφτομαι... Έχω όμως περιορισμό στο έπιπλο κυρίως ως προς το ύψος που το μέγιστο που μπορώ να του δώσω είναι τα 23cm... Με διαστάσεις (Μ x Π x Υ) 40cm x 30 cm x 25 cm μπορεί να γίνει κάτι ή μήπως μετά να δω για εσωτερικό? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκέψεις για ...malawi | basillis | Malawi | 19 | 24-10-14 09:57 |
Σκέψεις και σχέδια!! | tnick | Tanganyika | 31 | 06-03-12 17:09 |
Σκέψεις για Apistogramma!!! | gfdimopo | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 9 | 10-10-08 01:39 |
σκέψεις | pipis | Δίσκοι | 8 | 18-06-07 07:52 |
σκέψεις | drakoulis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 2 | 22-11-05 14:07 |