|
|
||||
|
||||
![]()
Σταύρο καλησπέρα!
Φυσιολογικά δεν εχεις αμμωνία οπως φαίνεται στην εικόνα, Νο2 και Νο3 ; Κάποια στιγμή Παρε και ενα αλλο αν μπορεις! Αραγωνιτη δεν ειχες βάλει ή το σιφωναρισες; |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
NO2 μεταξύ 0,0mg/l και 0,05mg/l το νερό "ροζίζει" ελαφρώς (Aquili) ΝΟ3 έχω 5mg/l (Aquili) Ph 8 (sera) KH 6dKH (sera) και 8,3dKH (salifert) γίνεται Ca 410ppm (salifert) NH4 0 λογικά (salifert) Αλατότητα 1025 Θερμοκρασία 27,5 ελεγχόμενη με stc Αραγωνίτη εξαρχής δεν ήθελα και δεν έβαλα αλλά με την μετακίνηση των βράχων στην αρχική τους τοποθέτηση και κυρίως τώρα που έκανα τα 2 νησάκια τρίφτηκε αρκετός με αποτέλεσμα αυτό των φώτο,όταν κάνω αλλαγή θα τραβήξω με την σκούπα βυθού. Κάτι ακόμη τον νέμο τον έβαλα Παρασκευή 23/6 το παλικάρι μου είπε να μην ταΐσω δυο μέρες και έτσι έκανα.Εχθές Κυριακή που τάισα δεν έφαγε το ίδιο και σήμερα.Οι τροφές που έριξα είναι της Ocean Nutrition Prime Reef Flakes,της JBL KRILL Premium και κατεψυγμένη Ocean Nutrition Artemia.Σήμερα πήρα την κατεψυγμένη και μου είπε ο πωλητής να μουλιάσω με σκορδόζουμο,το έκανα αλλά και πάλι τπτ.Το μόνο ενθαρρυντικό είναι ότι το ψάρι είναι πάντα κινητικό και δεν κρύβεται,επίσης όταν ρίχνω τροφές κάνει κίνηση προς αυτές αλλά δεν τις τρώει ρε γμτ.Είναι μαζί με άλλες 2 chromis viridis.Έχετε καμία πρόταση και γι αυτό? Αλλαγές κάνω με νερό που παίρνω από θάλασσα μαζί με της Α/Ο... |
|
||||
|
||||
![]()
Συνήθως τρώνε αυτα κατευθείαν, ειναι εκτροφείου και παμφάγα!
Φυσιολογικά θα φάει μεσα στις επόμενες 2-3 μερες! Αν Οχι, πήγαινε το πίσω και Παρε ενα αλλο! Καλό ειναι πριν την αγορά του ζωντανού να ελέγχουμε, οτι ειναι ζωηρό και τροφαντό,να μην εχει σημάδια, ικ , εκδορές και τραυματισμένα πτερύγια, να τσιμπάει βράχο(γενικά) και να έχουν το χρωμα που πρεπει,σωστή αναπνοή και τέλος να μας το ταΐζει ο πωλητής! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Σταύρο!
Τι νεα φιλε, τι εγινε με το ψαράκι τελικά; Ποιο μαγαζί λες; |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το Pet Factory στην Μπελογιάννη... Θα πάρω μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα άλλο ένα (από άλλο μαγαζί που με εξυπηρέτησε και έδειξε τρομερή διάθεση να με κατευθύνει) γιατί αυτό που έχω τώρα είναι σχετικά μικρό και λέω να το πάρω τώρα για να μην έχουν μεγάλη διαφορά μεγέθους και πέσει κυνηγητό .Ισχύει κάτι τέτοιο? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκέψεις για ...malawi | basillis | Malawi | 19 | 24-10-14 09:57 |
Σκέψεις και σχέδια!! | tnick | Tanganyika | 31 | 06-03-12 17:09 |
Σκέψεις για Apistogramma!!! | gfdimopo | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 9 | 10-10-08 01:39 |
σκέψεις | pipis | Δίσκοι | 8 | 18-06-07 07:52 |
σκέψεις | drakoulis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 2 | 22-11-05 14:07 |