|
|
|||
|
|||
![]()
ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΝΧΑΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ!ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΣΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ!ΕΧΩ ΕΝΑ ΕΝΥΔΡΙΟ 120Λ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ!ΕΧΑΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΨΑΡΙΑ ΛΟΓΟ ΑΓΝΟΙΑΣ!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το στρωνεις με τη μεθοδο της αμμωνιας, ετσι?
|
|||
|
|||
![]()
οχι γρηγορη οπωσ μου ειχε πει το πετ!με φακελακια αμμονιας μαλλλον
|
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς όχι.είχε πολλά ψαριά μέσα και του μείνανε μονό 4 από τα 12 αν δεν κάνω λάθος.το θέμα είναι πως να βοηθήσουμε το παιδί να πέσουν οι τιμές και να δημιουργήσουμε βακτηρίδια.με μπόλιασμα μόνο πιστεύω ότι είναι η σωτηρία.
τι να του δώσω??????????το ενυδρείο το δικό μου είναι σε λειτουργία 1 μηνά περίπου με ψαριά μέσα |
|
|||
|
|||
![]()
μου εμειναν 5 απο τα 16 αστα να πανε
|
|
||||
|
||||
![]()
βακτηρίδια υπάρχουν αφού τα νιτρικά έχουν εμφανιστεί. κάνε μεγάλες αλλαγές νερού να φύγουν τα πολλά και μετά από 2 μέρες κάνε άλλη μία γεναία, μετράς και βλέπεις. το στρώσιμο είναι στην τελική φάση σύμφωνα με τις μετρήσεις σου. Αν μπορείς δώσε πληροφορίες για το ενυδρείο και τους κατοίκους του. εξοπλισμός, φυτά, ψάρια, φως, νερό, τηλέφωνο...
|
|
|||
|
|||
![]()
χαλικια ,φυτα οχι αληθεινα,διακοσμιτικα,φιλτρο σφουγγαρι, υαλοβαμβακα,ιλικο για το φιλτρο κατι πετρες(οχι μακαρονι)λαμπα 80 αρα πρεπει να ειναι
τι αλλο απο ψαρια μου εμειναν 1 νεον 2 αγγελοψαρα 1 γκουραμι και 1 ξιφοφορος |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι Θεραπεια Να Κανω????????????? | GIANNITSA | Δίσκοι | 10 | 11-11-05 18:31 |
Tι να κανω με τα φυτα? | targas21 | Δίσκοι | 3 | 25-01-05 23:54 |
τι κανω τωρα? | _jimmakos_ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 28-12-04 02:57 |
Να το κανω η Οχι?? | Cpagr | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 18-07-03 01:48 |
τι δεν κανω καλα? | faxkosit | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 29 | 13-07-03 03:19 |