|
|
||||
|
||||
![]()
Κοίτα ... τα χειρότερα είδη έγιναν ... αλλά δεν πέρασαν ...
κάνε ότι είπαν τα παιδιά με τις αλλαγές νερού ... κάθε 2-3 μέρες είναι καλά μάλον ... εγώ θα πρώτηνα επήσεις τάισμα κάθε 2-3 μέρες, μία μέρα πρίν την προγραμματισμένη αλλαγή ... σε 1-2 εβδομάδες νομίζω ότι θα την έχεις σταθεροποιήσει την κατάσταση ... και τώρα τα ουσιαστηκά .. τι φίλτρο έχεις ??? πόσα λίτρα ανα ώρα ??? τι υλικά έχεις μέσα ??? αντιχλώριο χρησιμοποιείς ??? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Μαζί μέ τις συχνές αλλαγές, δε θα βοηθούσε λιγάκι για να νιτρικά αν έβαζε και αρκετό κερατόφυλλο μέσα?
Μη σε πιάνει πανικός πάντως. Κι εγώ (όπως και πολλοί άλλοι) έχουμε περάσει από το στάδιο των μεγάλων τιμών. Αλλαγές και πάλι αλλαγές.... Θα στρώσει. Απλώς μην περιμένεις να λυθεί το θέμα από τη μια μέρα στην άλλη. Ακολούθα αυτά που σου γράφουν εδώ, και όλα θα πάνε καλά. Απλώς εκτός από τις αλλαγές, θέλει και λίγο υπομονή ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
META APO 1 EDBOMADA XANA EKENA SHMERA METRHSEIS!EKANA 2 ALLAGES NEROY ANA 3 MERRES!EBALA KAI MIA RIZA KERATOFYLLO!TA NEA EINAI OTI H AMMWNIA EPITELOYS EINAI OOOO!!!!!!ALLA TO PROBLHMA PARAMENH TO NO2=35 APO 55 POY HTAN!KAI TO NO3=30 APO 55 POY HTAN!APO TO PET MOY EIPAN OXI ALLAGES!!!!!!!TO NERO STHN SERRES EXEI NO3=25 ARA MOY EIPAN PWS EIMAI KALA KAI ME 30!TWRA TO NO2 EINAI TO MEGALO PROBLHMA!!!!AYTOI MOY EIPAN PWS AMA DEN TAIZW SE LIGES MERRES THA PESEI!!EXEI KANEIS KATI NA PROTINEI???????
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
1) μην τους ακούς ότι κι αν σου λένε. Απ'ότι φαίνεται μέχρι τώρα είναι άσχετοι.
2) ΤΙ? το νερό της βρύσης έχει 25 no3??? είσαι σίγουρος? εσύ το μέτρησες ή σου το είπαν κι αυτό από το πετ σοπ? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι Θεραπεια Να Κανω????????????? | GIANNITSA | Δίσκοι | 10 | 11-11-05 18:31 |
Tι να κανω με τα φυτα? | targas21 | Δίσκοι | 3 | 25-01-05 23:54 |
τι κανω τωρα? | _jimmakos_ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 28-12-04 02:57 |
Να το κανω η Οχι?? | Cpagr | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 18-07-03 01:48 |
τι δεν κανω καλα? | faxkosit | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 29 | 13-07-03 03:19 |