|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Άσχετο, αλλά έχω πάθει πλάκα με το πόσο καθαρό φαίνεται το ultra clear στις φωτογραφίες σου...
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Που να το δεις από κοντά!
|
||||
|
||||
![]()
Α ρε Κώστα μάστορα. Τι φοβερό κόλλημα έκανες? Με σελοτειπ? Που το κολλησες καιδεν φαίνεται τίποτα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Με σελοτέιπ κι έχει πιάσει στα νεύρα του τζαμιού.
|
||||
|
||||
![]()
Aυτοκολλητο pvc με πλαστικοποιηση εξωτερικου χωρου με διαρκεια ζωης μια δεκαετια, ειναι αυτα που βαζουν οι γραφιστες στις τζαμαριες στα καταστηματα και στις επιγραφες και υπαρχουν σε παρα πολλα χρωματα(και μαυρο εννοειτε). Μπαινουν με νερο, τα ψεκαζεις και τα κολλας παρα πολυ ευκολα. Θα τα βρεις σε καταστηματα που πουλανε ειδη για γραφιστες και επιγραφες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά 3η μέρα σήμερα και δεν είχα πουθενά διαρροή, το άδειασα και το ξαναγέμισα για άλλο ένα τεστ, αυτή τη φορά δουλεύει και ένα diy φίλτρο με κυκλοφορητή 400lt/h κι έχω βάλει μπόλικο άνθρακα μέσα για να μαζέψει ό,τι έχει αν και πήρα τηλέφωνο την εταιρία και μίλησα με το χημείο και μου είπαν δεν είναι ούτε κατά διάνοια τοξική, να σημειώσω εδώ πως η σιλικόνη είναι της elastotet η S100, πολύ καλή στο δούλεμα με το πιστόλι και δοκιμασμένη απ ό,τι έχω διαβάσει για κόλλημα ενυδρείων. Τώρα με τον άνθρακα πόσο να το αφήσω γεμάτο; Επίσης όταν το αδειάσω για να το βάλω στο έπιπλο μέχρι να μπει άμμος και να βρω το στήσιμο, πειράζει που θα μείνει στεγνό για καμιά βδομάδα;
|
||||
|
||||
![]()
Με αυτα που άκουσα... για τη δουλειά που έκανες, εγώ θα το γέμιζα χωρίς δοκιμή! Χαχαχαχα
Αφού είσαι καλλιτέχνης ρε φίλε... φτου φτου μην το ματιάσω. Άνοιξε και κανενα καινούριο θέμα... πλέον δεν ειναι juwel, αλλα ούτε και 100... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοινωνικό 100lt | panvar | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 05-09-15 16:32 |
Το πρώτο μου ενυδρείο... 100lt. | NICKMAN | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 08-04-11 08:21 |
Φωτισμος ενυδρειου 100lt | Konstantin79 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 29-10-10 00:20 |
Το Juwel Rio 180 High-Lite Κοινωνικο Φυτεμενο | delta66 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 26 | 04-10-09 17:07 |
ΝΕΟ 100lt ενυδρειο | loizos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 04-12-08 12:04 |