|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Κολλα σε μορφη πλαστελινης λεγεται κι ειναι σαν τσιχλα.Εγω μ αυτο κολλαω το φοντο κ βγαινει ευκολα κι ουτε αφηνει σημαδι πουθενα!!
Στάλθηκε από το LG-D335E μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Είναι διάφανο; Που μπορώ να το προμηθευτώ; Ευχαριστώ.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εχω ακουσει βεβαια και μερικους που χρησιμοποιουν βαζελινη για να πιανει η πλατη... |
|
||||
|
||||
![]()
αν ειναι πλαστικο το φοντο κολαει με λαδακι τελεια και αν θες να το ξεκολησεις δεν αφηνει τιποτα
edit τωρα ειδα οτι το δοκιμασες!
|
||||
|
||||
![]()
Για πείτε μου τη γνώμη σας, σήμερα το γέμισα με νερό, το μεσημέρι λέει η γυναίκα μου είδε σταγόνα κάτω στον πάτο στη μέση μπροστά, το σκούπισε αλλά από τότε μέχρι τώρα δεν έχει ξαναιδρώσει, εν τω μεταξύ όλο το ενυδρείο είχε ιδρώσει εξωτερικά γιατί μπήκε κρύο νερό και το περιβάλλον ήταν πιο ζεστό και υγρό και πιστεύω ότι ήταν απ την υγροποίηση. Εχουν περάσει 8 ώρες από τότε και δεν έχει βγάλει τίποτα. Του έχω βάλει και κυκλοφορητή μέσα και γυρνάει το νερό. Επισυνάπτω και φωτό με το φόντο που έβαλα πριν το γεμίσω με νερό και με τις ραφές απ τα κολλήματα να μου πείτε αν είναι οκ.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοινωνικό 100lt | panvar | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 05-09-15 16:32 |
Το πρώτο μου ενυδρείο... 100lt. | NICKMAN | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 08-04-11 08:21 |
Φωτισμος ενυδρειου 100lt | Konstantin79 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 29-10-10 00:20 |
Το Juwel Rio 180 High-Lite Κοινωνικο Φυτεμενο | delta66 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 26 | 04-10-09 17:07 |
ΝΕΟ 100lt ενυδρειο | loizos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 04-12-08 12:04 |