|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω ενα ενυδρειο 100lt με ηδη ενα microsorum φυτεμενο και σε αναμονη νεων για φυτεμα. Το ενυδρειο μου το εχω αγορασει απο το Carrefour και εχει 2 11αρες λαμπες.
Ειναι καταλληλες αυτες οι συμβατικες λαμπες για τη φωτοσυνθεση του/των φυτου/ων μου ή θα πρεπει να τις αντικαταστησω με αλλες, και ποιες;;; ![]()
|
||||
|
||||
![]()
για τοσο ευκολα φυτα οπως η φτερη που εχεις....μια χαρα ειναι.
μπορεις να βαλεις και ανουμπιες και βελισνεριες...και κρυπτοκορινες...υγροφιλες (corymbosa)....στο καρφουρισιο του αδερφου μου αυτα τα φυτα εκαναν μια αδιαπεραστη ζουγκλα... ![]() μεταφερω το θεμα σου στην αντιστοιχη κατηγορια.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 05-10-10 στις 00:33 |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω πολυ φιλε μου για τη βοηθεια! Ηδη ειμαι στο σωστο δρομο και μεσ'τη βδομαδα θα εχω κ αλλα κλαδεματακια!
|
||||
|
||||
![]()
Κανοντας μια ερευνα στο tropica.com, εντοπισα αυτο τον σχεδιασμο που θα ηθελα πολυ στο ενυδρειο μου...
http://www.tropica.com/layouts/begin...scription.aspx Βασει αυτου, βρηκα τα παρακατω που αναφερουν οτι θα χρειαστω... T5 Plant Grow 60cm T5 Reflector 24 watt Τι λες;;
|
||||
|
||||
![]()
Καμια συμβουλη????
![]()
|
||||
|
||||
![]()
εννοεις να προσθεσεις και τη λαμπα που αναφερεις??
τοτε το πογκοστεμον ισως εχει ελπιδες..παντως δε το εχω για τοσο ευκολο ωστε να τα παει καλα με τοσο λιγο φως (με αυτο που ηδη εχεις). μακαρι να με διαψευσεις...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | CHRIS4204 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 16-01-09 20:58 |
ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | MEGADOM | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 21-07-08 09:32 |
ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | golis1 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 15-05-08 17:11 |
Φωτισμοσ Σε Ενυδρειου Του Carrefure | andreasp | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 01-01-06 20:13 |
ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | george | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 04-02-03 16:58 |