|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλά και εγώ για καπάκι ενυδρείου το πέρασα.
Κρεμαστό αλλάζουν τα πράγματα. ![]() όμορφο αλλά ο χώρος βλέπω καφέ και το ενυδρείο μαύρο. |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια πραγματακια να διαβαζεις...μαρεσει και η φιλτρανση του ενυδρειου..το φωτιστικο εκανε αισθηση πανω...
Αλλα καλα τα λεει ο globalzero μαυρο ενυδρειο καφε τριγυρω...
|
|||
|
|||
![]()
προσπαθησα να βρω μπογια.ειναι λακκα mdf.θελει πιστολι.πολλα πραγματα και δεν εχω χρονο τωρα.του χρονου κατι θα κανω.δεν προλαβαινω.μαζι με αυτο φτιαχνω τα υδραβλικα του πρωτου κτιριου.βαφω δωματια και ξυνω οτι χρειαζεται.
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα παιδια.εχω καποιες ερωτησεις.
1.τι μπορω να βαλω μεσα στο ενυδρειο για να πατησουν οι πετρες πανω? 2.τα ανεμιστηρακια πρεπει να ειναι σε ολο το μηκος του ενυδρειου η μπορω να τα βαλω και πιο κοντα? |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να βάλεις dow ή eggcrate
![]() Τα ανεμιστήρια εγώ θα τα έβαζα κοντά στην έξοδο του φίλτρου ή σε όλο το μήκος. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Οποτε παω σε ολο το μηκος. |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ έχω βάλει egg grate,πατάνε καλύτερα οι πέτρες.Τα ανεμιστηράκια κατά μήκος.
------------------------- Στην Αθήνα έχει ο Σπακουρής 15¤ το 1επί0,60. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tanganyiκας : 21-02-16 στις 11:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
λεω να παω σε νταου.θα το βρω εδω ευκολα.και πιο οικονομικα.
------------------------- Και αλλη μια ερωτηση.μπορω να βαψω με κατι το σωληνα της υπερχειλισης που ειναι μεσα στο ενυδρειο? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ikaria_jim : 21-02-16 στις 19:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Και το dow μια χαρά κάνει,το egg grate τσιμπάει λίγο!Το χρώμα που βάφουν τις εσωτερικές πλάτες δεν ξέρω αν πιάνει.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αλλά δεν το έχω βρει στην Ελλάδα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.krylon.com/products/fusion-for-plastic/ (το χρησιμοποιούν κατά κόρον οι αμερικάνοι) *με πρόλαβε ο Bob ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο μέσα σε ενυδρείο, θα δουλέψει; | Manuel | Bettas | 4 | 06-07-11 00:35 |
ενυδρειο-ξενοδοχειο... | thanasis76 | Malawi | 7 | 24-10-10 21:48 |
Ενυδρείο "ξενοδοχείο" 30Lt | jstiva | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 0 | 16-04-07 14:38 |