|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αδιαβροχες που είχα μόλις 1,5 μέτρο την βέργα αλουμινίου που τα είχα τοποθετημένα μετά απο λίγο δε μπορούσα να την ακουμπήσω . Ήταν τα 14,4 watt/m
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτές που δουλεύω είναι cool white.Η δικιά σου τι είναι;
|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα παιδια.οι λεντοταινιες δεν εχουν θερμοκρασια...δεν πανε πολυ πανω.και αν πανε το φωτιστικο εχει απο πανω ανεμιστηρες.και το ενηδρειο θα εχει καπακι.αλλα αν δω οτι υπαρχει θεμα θα βαλω ενα πλεξι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Περίμενε γιατί μπερδεύτηκα,αυτό δεν είναι το καπάκι;
|
|
|||
|
|||
![]()
Όχι!είναι φωτιστικό κρεμαστό!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ε τότε θα αερίζεται καλά, ουτε υγρασία ιδιαίτερη θα έχεις.
Νομίζω πως θα είναι εντάξει. Πες το βρε πως ειναι φωτιστικό, Ολοι για καπάκι το περάσαμε ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μα είπα στην αρχη.... Έτοιμο και το φωτιστικό! Χεχε!έβγαλαν κάποιες φωτό να δείτε πως θα είναι!αλλά δεν είμαι στο πισι!λολ!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Απλά νομίζαμε ότι είναι καπάκι-φωτιστικό! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tanganyiκας : 12-02-16 στις 14:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο μέσα σε ενυδρείο, θα δουλέψει; | Manuel | Bettas | 4 | 06-07-11 00:35 |
ενυδρειο-ξενοδοχειο... | thanasis76 | Malawi | 7 | 24-10-10 21:48 |
Ενυδρείο "ξενοδοχείο" 30Lt | jstiva | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 0 | 16-04-07 14:38 |