|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ε τότε θα αερίζεται καλά, ουτε υγρασία ιδιαίτερη θα έχεις.
Νομίζω πως θα είναι εντάξει. Πες το βρε πως ειναι φωτιστικό, Ολοι για καπάκι το περάσαμε ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μα είπα στην αρχη.... Έτοιμο και το φωτιστικό! Χεχε!έβγαλαν κάποιες φωτό να δείτε πως θα είναι!αλλά δεν είμαι στο πισι!λολ!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Απλά νομίζαμε ότι είναι καπάκι-φωτιστικό! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tanganyiκας : 12-02-16 στις 14:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
ετοιμο και αυτο λοιπον.
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Μια παρατήρηση ίσως ένα τελαρο στην επιφάνεια του ενυδρείου , να κρυφτουν και οι κοντρες, πιστευω πως θα δειξει πιο όμορφο ακόμα
|
|||
|
|||
![]()
εχει αλουμινογωνιες απλα δεν τις εχω βαλει ακομα...δεν βλεπεις καμια κοντρα.θα τις βαλω στο τελος.να βαλω τα παραγματα μεσα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλά και εγώ για καπάκι ενυδρείου το πέρασα.
Κρεμαστό αλλάζουν τα πράγματα. ![]() όμορφο αλλά ο χώρος βλέπω καφέ και το ενυδρείο μαύρο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο μέσα σε ενυδρείο, θα δουλέψει; | Manuel | Bettas | 4 | 06-07-11 00:35 |
ενυδρειο-ξενοδοχειο... | thanasis76 | Malawi | 7 | 24-10-10 21:48 |
Ενυδρείο "ξενοδοχείο" 30Lt | jstiva | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 0 | 16-04-07 14:38 |