|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστω πολύ Τακη. Ναι σοφιτα είναι το σπιτι. Το παραθυρο είναι ακριβως από πανω.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό πρόσεξα, το παράθυρο, αυτό το κάνει ακόμα πιο όμορφο γιατί είναι σε κλειστό χώρο και θα κάνει το περιβάλλον ακόμα πιο όμορφο, και ο φυσικός φωτισμός θα του δώσει πολύ καλή ανάπτυξη
|
||||
|
||||
![]()
Μακαρι Τακη. Από το στομα σου και στου Θεου το αυτι.
![]() Μπορεις να μου προτείνεις κατι για το τι θα φαινεται καλυτερα και πιο λειτουργικο για το Γ μπροστα και δεξια που θελω να εχω φυτα; |
|
||||
|
||||
![]()
Θα σου πρότεινα από φυτά να μη βάλεις άλλα, άσε να δεις αυτά πως θα πάνε και τι χώρο θα καλύψουν. Αν μπορούσες να κρύψεις μια πολύ μικρή αντλία (200 Λ/Ω) και να δημιουργήσεις εκεί στο ξύλο στο κέντρο ένα μικρό καταρράκτη, να υπάρχει μια μικρή κίνηση και να μη φαίνεται το νερό στάσιμο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εχει μικρο καταρρακτη, ισως χρειαζεται μεγαλυτερο φιλτρακι για περισσοτερη ροη. |
|
||||
|
||||
![]()
φοβερη!!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστω Γιωργο. Χάρις τις συμβουλες σας γινεται όπως πρεπει και καλυτερη.
![]() Παρεμπιπτόντως, η δικια σου είναι τελεια. |
|
||||
|
||||
![]()
κουκλα ειναι Αννα!
εχεις ταλεντο στα φυτεμενα! ![]() Μονο τα λαμπακια μου θυμιζουν Χριστουγεννιατικο δεντρο ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Ναι είναι λιγο και εκτος εποχης τα λαμπάκια, μισο χρονο. Προσωρινα τα εχω Γιαννη μου για να την βλεπω το βραδυ. Θα επανελθω με ερωτηση για τον φωτισμο όταν γινουν μερικα πραγματα πρωτα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY CO2 project | Malawi Lover | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 78 | 16-01-13 18:30 |
Led project 96L+13L | GiWrGoS198 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 31-03-12 21:29 |
Νέο project! | vag0s | Malawi | 31 | 11-06-10 17:38 |
DIY co2 project | platy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 43 | 26-04-10 08:24 |
Neo project! | vasilakis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 10-02-08 16:18 |