|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστω Τακη. Κανε κι εσυ μια λιμνουλα. Η δημιουργια ενός τετοιου θα είναι παιχνιδακι για σενα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Ήδη έχω ζηλέψει αυτό που έφτιαξες ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Με παλετες και λαινερ μπορεις να κανεις ότι θες, ακομα και γεννηστρα για τα χρυσοψαρακια σου μπορει να είναι, μιας και σημερα νομιζω διαβασα το θεμα σου. Βρες μια γωνια και ξεκίνα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το ξέρω βρε Αννα, αλλά για φέτος δεν έχει κάτι άλλο γιατί θα ψάχνω για δικηγόρο, αν φτιάξω πρώτα μια παπουτσοθήκη/νουλάπα στο πλατύσκαλο και μια ντουλάπα για απορυπαντικά σκούπες κλπ στο μπαλκόνι , ίσως "να μου επιτραπεί" να φτιάξω και τίποτα δικό μου
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλα τοτε, φτιαξε της ότι θελει και να είναι σιγουρη ότι την λιμνουλα θα την χαρει και η ιδια το καλοκαιρι πολύ περισσοτερο.
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY CO2 project | Malawi Lover | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 78 | 16-01-13 18:30 |
Led project 96L+13L | GiWrGoS198 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 31-03-12 21:29 |
Νέο project! | vag0s | Malawi | 31 | 11-06-10 17:38 |
DIY co2 project | platy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 43 | 26-04-10 08:24 |
Neo project! | vasilakis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 10-02-08 16:18 |