|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστω Γιωργο. Με τις συμβουλες σας, όλα γινονται καλυτερα.
![]() Κάθε ποτε να αλλαζω το νερο λετε; |
|
||||
|
||||
![]()
Πόσα λίτρα είναι περίπου και τι ψάρια έχεις σκοπό να βάλεις μέσα ;
|
||||
|
||||
![]()
Προς το παρον εχω περιπου 40 λιτρα νερο. Από ψαρια δεν ξερω ακομα, δεν ειχα σκοπο να βαλω. Εχει ένα νεογεννητο γερτρουδι κατά λαθος από την μος από το ενυδρειο. Τα φυτα δεν χρειαζονται αλλαγες νερου;
|
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν προκειται να βαλεις ψαρια,μια φορα το μηνα.ισως και πιο αραια.στον εναμιση με διμηνο.θα εχεις και εξατμιση και θα αναπληρωνεις,οποτε δεν ειναι τοσο απαραιτητο.
αν βαλεις ψαρια,θα φερθεις σαν να ειναι ενυδρειο. θα κανεις μετρησεις και θα δεις τι ρουτινα θα ακολουθησεις. κιαυτο γιατι ειναι λιγο το νερο,αλλιως δεν θα ειχες θεμα. παντως χωρις ψαρια(μονο με σαλιγκαρια κλπ) θα ειναι πολυ πιο ξεκουραστο.θα ητανε ωραια να εβαζες μονομαχο εκει μεσα,αλλα ειναι επικινδυνο ρε γμτ μην πηδηξει. πληροφοριακα,απτην επιφανεια του νερου μεχρι το χειλος ποση αποσταση ειναι σε εκατοστα? ------------------------- τωρα που το ξαναβλεπω,ξερεις τι θα μου αρεσε? αν γυρω γυρω υπηρχε κατι σαν παρτερι περιμετρικο εσωτερικα, ειτε με χωμα ειτε με ψιλο χαλικι,ωστε να ακουμπησουν εκει πανω η και να φυτευτουν καποια. αν οχι περιμετρικα,τουλαχιστον στο ενα Γ που σχηματιζει το τετραγωνο. να ανηφοριζει δηλαδη μεσα απτο νερο μεχρι το χειλος, σαν οχθη. δεν εχω ιδεα πως θα μπορουσε να γινει,αλλα θα μου αρεσε πολυ ![]() ισως με πηλο?που δεν θα στεγνωνει αφου θα βρεχεται συνεχεια.η και χαλικι αν εβαζες σαυτες τις πλευρες. δεν ξερω.ισως ο τακης μπορει να σκεφτει κατι ![]() βεβαια το κακο ειναι πως θα σου μειωσει λιτρα.απλα λεω τωρα ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 12-05-15 στις 17:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Η επιφανεια του νερου εχει 9 εκατοστα αποσταση από το χειλος του παρτεριου όπως είναι τωρα.
Εχω σκοπο να βαλω ζαρντινιέρες σε Γ, λογω χωρου, πλάι από την ριζα και μπροστα για να φυτεψω κατι φυτα που ειχα παρει πριν μου πειτε την ιδεα να το κανω ολο λιμνη. Παντως σαρκοφαγα που εψαξα δεν ειχε. |
|
||||
|
||||
![]()
Εχθες εκανα μια βολτα στο δασος και μαζεψα μερικες φτερες και βρυα.
Σημερα ειδα σε ένα μαγαζι εδώ κοντα έναν μονομαχο πλακατ αυτι του ελέφαντα. Πολύ ωραιο ψαρι πραγματικα. Εμοιαζε με της φωτογραφιας από κατω. Εχω ομως πλεον τρια μωρα γερτρουδια και νομιζω νεογέννητες γαριδες μεσα οποτε δεν τον πηρα, συν ότι θα τον ταλαιπωρουσα τον καημενο σε τοσο ρηχο και ανοιχτο περιβαλλον. ![]() http://www.petco.com/assets/product_...551545819C.jpg |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όνορφο γίνεται, και με το καιρό θα γίνει ακόμα καλύτερο, μπράβο
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY CO2 project | Malawi Lover | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 78 | 16-01-13 18:30 |
Led project 96L+13L | GiWrGoS198 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 31-03-12 21:29 |
Νέο project! | vag0s | Malawi | 31 | 11-06-10 17:38 |
DIY co2 project | platy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 43 | 26-04-10 08:24 |
Neo project! | vasilakis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 10-02-08 16:18 |