|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
δ ειχα ποτε θαλασσινο...
παντα φυτεμενο ειχα κ μου αρεσε!!! οταν λες ποσο;;ποσο δηλαδη;;μου εχουν πει περιπου για 20-30 ευρω ανα λιτρο στο θαλασσινο ισχυει;; |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τωρα της αλλαγες την κανω με νερο θαλασσας! Απο τροφες ριχνω φυτο-ζωοπλακτον και αμινοξεα. Κανενα 30αρι το χρονο. Ο ανθρακας ειναι στα 4.5ευρω το λιτρο και σου παει απο 2εως 4μηνες! Αυτα ειναι για 300λιτρα ενυδρειο. |
|
||||
|
||||
![]()
μιλαμε για fish only η κ με ζωντανους βραχους;;;
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο που σου ειπα ειναι για ρεεφ κοραλια!
Στο θαλασσινο χορις κοραλια αυτα δεν το θελεις! Στο θαλασσινο μονο με ψαρια δεν ειναι τοσο απαραιτητα. Μονο Kh Sg Ph |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα φίλε μου,από τα λίγα που ξέρω θα σου πω ότι ’’fish only’’ λέγεται όταν το ενυδρείο έχει ζωντανό βράχο - ο οποίος κοστίζει 3-4€/κιλό - και ψάρια. Οι λάμπες που έχουμε στο γλυκό ενυδρείο κάνουν και στο ’’fish only’’ που σου πρότεινε ο Κλεόβουλος. Το μεγαλύτερο έξοδο του θαλασσινού είναι τα φωτιστικά του - που είναι αναγκαία για τα κορράλια,τα φραγκάκια και τις ανεμώνες - και η κατανάλωση τους. Στα υλικά για την ρουτίνα της συντήρησης του στοιχίζει περισσότερο απ’ ότι το γλυκό αλλά δεν είναι απαγορευτικό.
|
|
||||
|
||||
![]()
καταλαβα....
μοκο 3-4 ευρω το κιλο;;νομιζω λες πολυ λιγα!! τα ψαρια ενταξει ειναι μεν πιο ακριβα αλλα ζουν κ 20 χρονια σε καλες συνθηκες (απ'οτι διαβασα)!!! α κανουν οι λαμπες;;δ θελει μπλε;; δηλ το μηνιαιο κοστος περιπου;;; |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=32 |
|
|||
|
|||
![]()
Αν σου αρέσει η πρασινάδα(όπως κ εμένα)δύσκολα θα μείνεις ικανοποιημέμος με κάτι άλλο!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
εχω κανει μια μικρη ερευνα αλλα ειναι πολυ νωρις ακομα...
φαντασου τωρα το ξεστηνω κ υπολογιζω να ξεκινησω παλι σε κανα 3μηνο στην καλυτερη!!! ακριβως το ιδιο με τα κοραλια φιλε....ειναι το κατι αλλο!!!θα δω ομως κ παρουσιασεις αλλων...!!! sump θελω οπως δηποτε;; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εφόσον μιλάς για έρευνα αγοράς, υποθέτω πως αναφέρεσαι σε πολλές περιπτώσεις που ο βράχος κοστίζει 4 ευρώ...οπότε θα μας έκανε καλό να μάθουμε το "ΑΠΟ ΠΟΥ"? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια στην επιλογη λαμπων | antonis1988 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 16-03-11 19:40 |
βοηθεια στην επιλογη φιλτρου | prospathw | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 05-01-11 15:32 |
Μια βοηθεια στην επιλογη.. ειναι πολλα... | achisael | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 69 | 05-01-11 14:37 |
την βοηθεια σας στην επιλογη ενυδρειου | panoscorfu | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 21-04-08 21:13 |