|
|
||||
|
||||
![]()
Οπως ειπες... Τα κλαδια ειναι απο τριανταφυλλια αυτες που εχω ειναι μικρες και αυτα ηταν τα μεγαλυτερα που μπορεσα να βρω. Τις βαλισνεριες που εχω χθες τις εβαλα μπροστα απο το φιλτρο. Αλλα τον φωτισμο πως να τον χαμηλωσω;;; Ειμαι ηδη στο 1,3watt ανα λιτρο νερου.
|
||||
|
||||
![]()
η τριανταφυλια δεν θα κανει κακο στο ψαρι(ισως κανει και καλο),αλλα τα αγκαθια καλυτερα να τα αφαιρεσεις ολα σχολαστικα.(βλεπω μερικα που εχουν μεινει πανω).
το ποσο γρηγορα θα σαπισουνε ειναι αλλο θεμα,θα πρεπει ναχεις το νου σου. το θεμα δεν ειναι να "μειωθει" ακριβως ο φωτισμος,ειναι να υπαρχουνε σκιες που μπορει να σταθει το ψαρι. το φως που εχεις μου φαινεται αρκετα θερμο,οποτε δεν μπορεις να κανεις πολλα.εκτος αν εχεις περισσοτερες απο μια λαμπα. εγω θα εβαζα μεγαλυτερα φυτα επιφανειας.εναν ιακυνθο χρειαζεσαι ολο κιολο και αυτος θα απλωσει. μολις βαλεις φυτα που θα δινουν καταφυγιο και καλυψη στην επιφανεια,θα δεις αλλο ψαρι ![]() για κλαδια,βρες μεγαλυτερα και βαλτα να φτανουν μεχρι πανω.θα δεις οτι θα του αρεσουνε ![]() ------------------------- σορυ,τωρα βλεπω οτι εχεις βαλει και δευτερη λαμπα στο καπακι.προσωπικα θα την εβγαζα και θα αφηνα τη μια. τα φυτα επιφανειας ειναι "must". Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 01-02-14 στις 12:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Υπαρχουν καποια σημεια που δεν εχει πολυ φως. Φυτα και ριζες εχω παραγγειλει και θα ερθουν Κυριακη βραδυ απο βουλγαρια. Οποτε θελω να δω τι θα ερθει και μετα θα ψαξω για κανα υακινθο οπως λες!
|
||||
|
||||
![]()
Τα betta οντως προτιμουν το χαμηλο φωτισμο, αλλα μη ξεχναμε οτι στο ενυδρειο δεν υπαρχουν κανονες χωρις εξαιρεσεις και οτι το ψαρι ειναι εκτροφης.
Επισης και τα λιπασματα κλπ ειναι επικινδυνα για το ψαρι. Θα δειξει απο την πορεια του ενυδρειου μεσα στο χρονο (αν του δωθει ο απαραιτητος χρονος)
|
||||
|
||||
![]()
Update!!!
Εισηχθησαν εχθες: 6 αρλεκινοι ![]() ![]() και 3 σαλιγκαρια helena (διοτι εντοπισα καποιους λαθρεπιβατες) μην παραξενευτειτε σε λιγο καιρο που θα ζηταω λαθρεπιβατες!!!! ![]() ![]() Σε λιγες ωρες και φωτο.
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
τη γνωμη μου στην ειπα.προσθεσε φυτα.
την ομαδα των αρλεκινων θαναι καλυτερα να τη μεγαλωσεις λιγο και να τα κανεις 10,αλλα μαλον θα χρειαστεις και μεγαλυτερο φιλτρο.ειναι πολυ μικρο αυτο που εχεις για τοσα ψαρια. θα εβαζα και κανα κομματι μοπανι και κρυπτοκορινες στο βυθο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΞΕΚΙΝΑΩ ΑΛΛΑΓΗ ΨΑΡΙΩΝ-ΦΥΤΩΝ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ. | Sakisdraminos | Ζωοτόκα | 40 | 22-10-12 19:55 |
ξεκιναω απο εβδομαδα με αλατια! | faceck | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 15 | 27-12-11 19:30 |
Ξεκιναω ενα 500αρι. Τι Υλικα να παρω? | kifinas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 13-09-09 16:35 |
ξεκιναω μπερδεμενος !!!!! | johnpalavos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 05-11-07 15:01 |
ξεκιναω.... | drizzt do urden | Bettas | 6 | 06-10-06 18:56 |