|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι veil tail;;; Αν και οταν ανοιγει την ουρα εχει γαλαζιες γραμμες και στο πισω μερος της ουρα κανει μια μαυρη ακρη οπως μπορεις να δεις και στη φωτογραφια!
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, οι ιριδίζουσες γαλάζιες γραμμές ανάμεσα στις ακτίνες της ουράς είναι συνηθυσμένο χαρακτηριστικό στα κόκκινα Bettas, συνήθως υπάρχουν και στο σώμα πάνω από ορισμένα λέπια.
πχ δες εδώ: ![]() Τώρα το μάυρο στην ουρά ακούγεται περίεργο, βγάλε καμία καλύτερη φωτο να δούμε ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Σου παραθετω την ιδια φωτο αλλα εχω βαλει ενα βελος με το σημειο που προανεφερα. Το ειχε απο την πρωτη μερα που τον πηρα.
|
||||
|
||||
![]()
Σκεφτομαι να βαλω στο ενυδρειο ή Dario Dario (1αρσ. 3θηλ.) ή Cherry Barb(4-5) διαβασα οτι ειναι ηρεμα ψαρακια και συμβατα με τις μετρησεις μου.
Απο την αλλη τα Dario Dario εχουν ενα θεματακι με την τροφη που θα δεχονται!! Επισης και τα δυο ειδη μου αρεσουν αλλα θελω να με βοηθησεται να διαλεξω αυτο που ταιριαζει καλυτερα!! Και για σας προλαβω... καλυτερα θα ηταν να αφησω τον μονομαχο μονο του, αλλα θελω και λιγη κινηση μεσα στο ενυδρειο! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Για δες άλλες δυο επιλογές..
http://www.seriouslyfish.com/species/boraras-maculatus/ http://www.seriouslyfish.com/species...ostigma-espei/ Δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να τα βρεις, αλλά αξίζει να ρωτήσεις στα καταστήματα κατά πόσο μπορούν να βρεθούν..ή να κάνεις υπομονή και να περιμένεις μήπως γίνει κάποια εισαγωγή.
|
||||
|
||||
![]()
Θα ψαξω να βρω αυτο το ψαρακι Pseudomugil furcatus . Θελω να βαλω γυρο στα 4-5 απο αυτα μιας και ειναι συμβατα με τις μετρησεις μου αλλα δεν ξερω και παλι ποσο ευκολα θα τα βρω. Αλλιως θα παω σε αυτα που αναφερα παραπανω γιατι αυτα που μου προτεινες ειναι καπως δυσευρετα..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΞΕΚΙΝΑΩ ΑΛΛΑΓΗ ΨΑΡΙΩΝ-ΦΥΤΩΝ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ. | Sakisdraminos | Ζωοτόκα | 40 | 22-10-12 19:55 |
ξεκιναω απο εβδομαδα με αλατια! | faceck | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 15 | 27-12-11 19:30 |
Ξεκιναω ενα 500αρι. Τι Υλικα να παρω? | kifinas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 13-09-09 16:35 |
ξεκιναω μπερδεμενος !!!!! | johnpalavos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 05-11-07 15:01 |
ξεκιναω.... | drizzt do urden | Bettas | 6 | 06-10-06 18:56 |