|
|
||||
|
||||
![]()
Για δες άλλες δυο επιλογές..
http://www.seriouslyfish.com/species/boraras-maculatus/ http://www.seriouslyfish.com/species...ostigma-espei/ Δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να τα βρεις, αλλά αξίζει να ρωτήσεις στα καταστήματα κατά πόσο μπορούν να βρεθούν..ή να κάνεις υπομονή και να περιμένεις μήπως γίνει κάποια εισαγωγή.
|
||||
|
||||
![]()
Θα ψαξω να βρω αυτο το ψαρακι Pseudomugil furcatus . Θελω να βαλω γυρο στα 4-5 απο αυτα μιας και ειναι συμβατα με τις μετρησεις μου αλλα δεν ξερω και παλι ποσο ευκολα θα τα βρω. Αλλιως θα παω σε αυτα που αναφερα παραπανω γιατι αυτα που μου προτεινες ειναι καπως δυσευρετα..
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως σε μια αγγελία κάποιος δίνει trigonostigma espei, για κοίταξέ το..
|
||||
|
||||
![]()
Ποσα pseudomugil furcatus μπορω και κανει να βαλω μεσα στο 60αρι;;
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα σε ολους!!! Σημερα εκανα μια πατεντα! Μετα απο παροτρυνση του φιλου bas! Εβαλα αλλη μια λαμπα στο ενυδρειο οποτε τωρα ειμαι στα 15 + 60 Watt. Αργοτερα θα ανεβασω και φωτο!
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να και μερικες φωτο απο την αλλαγη του setup στο οποιο δεν εχω κατασταλαξει ακομα... Αλλα που θα παει θα τα καταφερω...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΞΕΚΙΝΑΩ ΑΛΛΑΓΗ ΨΑΡΙΩΝ-ΦΥΤΩΝ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ. | Sakisdraminos | Ζωοτόκα | 40 | 22-10-12 19:55 |
ξεκιναω απο εβδομαδα με αλατια! | faceck | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 15 | 27-12-11 19:30 |
Ξεκιναω ενα 500αρι. Τι Υλικα να παρω? | kifinas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 13-09-09 16:35 |
ξεκιναω μπερδεμενος !!!!! | johnpalavos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 05-11-07 15:01 |
ξεκιναω.... | drizzt do urden | Bettas | 6 | 06-10-06 18:56 |