|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Διαβάζεις... αλλά μάλλον ΔΕΝ προσέχεις... ΤΙ σου γράφουν, γι' αυτό θα στο κάνω απλό. Πηγαίνεις στο κατάστημα (επέλεξε σε πιο ήταν πιο φιλικός ο τρόπος)... τους λες... έσπασε το ενυδρείο που είχα και με το ζόρι πρόλαβα όσο νερό έμεινε μέσα με το ψάρι ζωντανό. Επειδή ΔΕΝ θα ξαναστήσω ενυδρείο... σας το ΧΑΡΙΖΩ να ΜΗΝ πεθάνει... αφήνεις την σακούλα με το ψάρι και φεύγεις. Ελπίζω να ήμουν απλός και κατανοητός.- ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν το κανω ομως ετσι και τελικα δεν γινει τιποτα...αυτο δεν θα ζησει μετα ουτε αν το γυρισω σπιτι ;/ Και τη μια φορα που το εκανα στο καταστημα που το αγορασα ετρεχα σαν παλαβος για να προλαβω! Τελος παντων ευχαριστω θα το κανω μαλλον και οτι γινει ας γινει...θα περιμενω λιγο ακομα για τις αγγελιες...
|
|
|||
|
|||
![]()
Επιμένω εγω.... θα μπορούσαμε να μάθουμε το όνομα του καταστήματος για να μη την πατήσουμε κι εμείς;
|
|
|||
|
|||
![]()
ας αναφερθει το ονομα του καταστηματος
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...7&postcount=54 Δεν θέλω να κάνω τον έξυπνο, αλλά εγώ θα είχα αφήσει το ψάρι στα πόδια του πετσοπα που μου το πούλησε (αν δεν βρεθεί λύση μέσω αγγελίας) Θα συμφωνήσω βέβαια και με το ποστ του Θοδωρή http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...7&postcount=34 Δεν ειμαστε άμοιροι ευθυνών, όταν πλέον μπορεις να βρεις πληροφορίες για το καθετί Καλή συνέχεια στις επιλογές σου...(και καλή αρχή με το χόμπι)
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεις να επιστρεψεις ψαρια στο συγκεκριμενο κατάστημα.Αν πας μερικες φορες και σε μαθουν οι υπαλληλοι δεν θα αντιμετωπίσεις καποιο πρόβλημα.Απλα η συγκεκριμενη πραξη πρεπει να παραμεινει μεταξυ 2-3 ατομων να μην γινει ντορος.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Σωστα το ειχα ξεχασει ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με εχουν μαθει μια χαρα αλλα δεν ειδα αλλαγη στη συμπεριφορα κανενος! Ουτε να το ακουσουν! Αφηστε πως απο τοτε που τους ειπα και μου ειπαν αυτες τις χαζομαρες δεν ξαναπατησα...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εισαγωγη ψαριων | tsoui | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 19-04-13 23:00 |
Βοηθεια για προσθεση 2ης λαμπας στο καπακι!! | jimbaton | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 22-09-11 02:10 |
Προσθεση υποστρωματος σε ενεργο ενυδρειο και πρωτεινικο φιλμ επιφανειας | j.p. | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 17-10-10 12:27 |
προσθεση υποστρωματος | Αber | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 11-10-10 12:36 |
Προσθεση δευτερης λαμπας στο ενυδρειο απο Carrefour | GFON | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 09-03-05 16:33 |