|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Χωρίς να θέλω να σε παιδέψω, συμπλήρωσε τη φόρμα για να έχουμε πλήρη εικόνα
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=42398 (και μπράβο για την αγγελία - αν και θα έπρεπε να την είχες αναρτήσει απ την πρώτη στιγμή)
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν πιραζει σημασια εχει πως εισε διατεθιμενος να βοηθησεις το ψαρακι σου
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια το εχω και εδω και σε αλλα sites αγγελια αλλα τιποτα! Να αναφερω μονο πως εχουν και αλλα τετοια ψαρακια εκει και οταν μιλησα για επιστροφη (χωρις χρηματα φυσικα) μονο που δεν με εδειραν!
Παρακαλω πολυ, αν καποιος ξερει καποιον/κατι απο Θεσσ/νικη ας ερθει σε επαφη μαζι μου! Το προσωπικο μου τηλ υπαρχει στην αγγελια μου! |
|
|||
|
|||
![]()
Δε θα ήταν καλό να αναφερθεί το όνομα του καταστήματος; Θεωρώ εγκληματικό για έναν επιχειρηματία που ασχολείται με ζωντανά, να συμπεριφέρεται με αυτόν τον τροπο, δηλαδή να πουλάει σε έναν που έχει άγνοια περί ενυδρειακων ένα τέτοιο ψάρι και να μη δέχεται την επιστροφή και χωρίς μάλιστα να του ζητηθεί επιστρέψει τα χρήματα. Εμένα μου φαίνεται ότι κι εκείνος ήθελε να ξεφορτωθεί το ψάρι για κάποιους λόγους και το φόρτωσε σε πελάτη και αυτό ακριβώς ειναι το εγκληματικό. Πιστεύω πως πρεπει να αναφερθεί η επωνυμία του καταστήματος για προστασία των υπολοίπων καταναλωτών.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εισαγωγη ψαριων | tsoui | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 19-04-13 23:00 |
Βοηθεια για προσθεση 2ης λαμπας στο καπακι!! | jimbaton | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 22-09-11 02:10 |
Προσθεση υποστρωματος σε ενεργο ενυδρειο και πρωτεινικο φιλμ επιφανειας | j.p. | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 17-10-10 12:27 |
προσθεση υποστρωματος | Αber | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 11-10-10 12:36 |
Προσθεση δευτερης λαμπας στο ενυδρειο απο Carrefour | GFON | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 09-03-05 16:33 |