|
|
||||
|
||||
![]()
Ολα σταδιακα πρεπει να γινουν, οποτε μην αγχωνεσαι να τα κανεις ολα αμεσως. Οι αποτομες αλλαγες μονο κακο κανουν. Οποτε, με την ησυχια σου οταν γυρισεις.
Φιλικη συμβουλη: οι οδηγιες που θα δωσεις για τη σωστη φροντιδα του ενυδρειου σου να ειναι γραμμενες με λεπτομερειες.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Σχετικά με τις οδηγίες, κάνε μια αλλαγή νερού μια μέρα πριν φύγεις, τάισε και άσε το ενυδρείο στον αυτόματο μέχρι να επιστρέψεις (6 μέρες δεν είναι πολλές) Οσες φορές έχουν εμπλακεί άσχετα άτομα με τα ενυδρεία, και μαγνητοφωνημένες οδηγίες να τους δώσεις... ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Στα Limnophila sessiliflora που εχω, σε μερικα εχει σαπισει ο ''κορμος'' αλλα εχουν ριζες... Τι μπορει να φταιει??
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Νιτρικά πόσα μετράς? Φωτισμό πόσα watt & πόση φωτοπερίοδο?
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Νιτρικά (ΝΟ3):15
Και εχω στον πυθμενα Tetra plant initial sticks
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνα με τις τελευταιες μετρησεις που πραγματοποιηθηκαν προ ολιγων λεπτων, εχω:
Παράμετροι: pH:7,5 Γενική σκληρότητα (GH):15 ![]() Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):13 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):20 Αλλαγές νερού:εβδομαδιαιες 1/4 Θερμοκρασία:27,5 Το μονο προβλημα ειναι η αλγη πανω στα φυλλα των φυτων... Και η ερωτηση μου ειναι: κοβω οποιο φυλλο εχει πανω αλγη η την καθαριζω με καποιο τροπο; ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΞΕΚΙΝΑΩ ΑΛΛΑΓΗ ΨΑΡΙΩΝ-ΦΥΤΩΝ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ. | Sakisdraminos | Ζωοτόκα | 40 | 22-10-12 19:55 |
ξεκιναω απο εβδομαδα με αλατια! | faceck | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 15 | 27-12-11 19:30 |
Ξεκιναω ενα 500αρι. Τι Υλικα να παρω? | kifinas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 13-09-09 16:35 |
ξεκιναω μπερδεμενος !!!!! | johnpalavos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 05-11-07 15:01 |
ξεκιναω.... | drizzt do urden | Bettas | 6 | 06-10-06 18:56 |