|
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε το spray bar να χτυπάει προς το τζάμι
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() σωστοοος δεν το χα σκεφτει... στην ουσια σκεφτομουνα κατι πιο περιπλοκο.. Και δεν πηγε το μυαλο μου το απλο!!
|
||||
|
||||
![]()
Με τα πλατανόφυλλα δεν νομίζω να δεις και καμιά τεράστια διαφορά, το έχω δοκιμάσει αλλά αυτά που μάζεψα ήταν πολυκαιρισμένα δηλαδή είχαν πολύ καιρό που έπεσαν γιαυτό άμα μαζέψεις φρόντισε αυτά να είναι φρεσκοπεσμένα. Ωραίο το ενυδρείο αλλά φαίνεται λίγο άδειο, βάλε κάποια καλοσχηματισμένη ρίζα άμα βρεις και βάλε πάνω κάποιο είδος μος και καμιά ανούμπια, τον πλέκο πολύ καλά θα κάνεις και θα τον βγάλεις γιατί τα λίτρα είναι πολύ λίγα για αυτόν. Πολύ ωραία τα λίτρα σου για τον μονομάχο, να τον χαίρεσαι, καλή συνέχεια
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη δεν πολυ καταλαβα στο τελος το μειγμα το βαζω στο ενυδρειο;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Θα σου συνιστούσα να μην το ρίξεις με τη μία Βάλε μια μικρή ποσότητα για αρχή Εγώ συνήθως προσθέτω μισο μπουκάλι και το επόμενο στην επόμενη αλλαγή νερού
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, αλλα ολα αυτα δεν θα ριξουν το gh απο το 18 στο 6-8...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΞΕΚΙΝΑΩ ΑΛΛΑΓΗ ΨΑΡΙΩΝ-ΦΥΤΩΝ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ. | Sakisdraminos | Ζωοτόκα | 40 | 22-10-12 19:55 |
ξεκιναω απο εβδομαδα με αλατια! | faceck | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 15 | 27-12-11 19:30 |
Ξεκιναω ενα 500αρι. Τι Υλικα να παρω? | kifinas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 13-09-09 16:35 |
ξεκιναω μπερδεμενος !!!!! | johnpalavos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 05-11-07 15:01 |
ξεκιναω.... | drizzt do urden | Bettas | 6 | 06-10-06 18:56 |