|
Αναγνωρίσεις ειδών Το είδατε και δεν ξέρετε τι είναι? Εδώ... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά γόνος από cpd είναι. Έτσι είναι στην αρχή, πριν αρχίσουν να κολυμπάνε ελεύθερα, είναι κολλημένα στο τζάμι ή σε φύλλα. Λογικά τις επόμενες ώρες/μέρες θα δεις κι άλλα αφού θα εκκολαφθούν και τα υπόλοιπα αυγά (τα δικά μου έκαναν καμιά 15αριά κάθε φορά).
Προετοιμάσου λίγο με το φαγητό που θα ταΐσεις γιατί λόγω μεγέθους δε μπορούνε να φάνε στην αρχή ούτε το baby food που είναι σαν πούδρα... Μια καλή ποσότητα java moss είναι ότι πρέπει για αρχή για να βοσκήσουν μικροοργανισμούς. Μετά μάλλον πρέπει να προμηθευτείς (ή να παρασκευάσεις) κάποια τροφή σε υγρή μορφή... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Να εισαι καλα γιατι ειχα αρχισει να σπαω το κεφαλι μου τι μπορει να εχω κανει!!! Δεν το ηξερα οτι κολλανε σε τζαμια κτλ..και οσες φωτογραφιες ειχα δει ολα ηταν σε κατασταση που κολυμπουσαν .. Ευχαριστω πολυ!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Τα περισσότερα μικρά (είδικά τα Danios) ξεκινούν έτσι προσκολλημένα στα τοιχώματα και σκαρφαλώνουν προς την επιφάνεια για να γεμίσουν τη νηκτική τους κύστη και στη συνέχεια αρχίζουν να κολυμπούν ελευθερα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η χαρά μου δεν περιγράφεται!!!
![]() Κάτι ακόμα αν μπορείτε (και μη σας φανεί αστείο,το έχω σαν απορία).. αν αφησω στον ήλιο ενα δοχείο και πιάσει 'γλιτσα' θεωρείται υγρη τροφή; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ινφουσορια, ναι, αλλα ολα τα φυτεμενα εχουν αρκετη
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χαλαζιακη αμμος η αλλα παραγωγα...? | ChrisLust | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 16-10-12 22:32 |
Αυγα αλλα απο ποιο ψαρι? | mixalis p | Αναγνωρίσεις ειδών | 20 | 12-12-11 10:53 |
Ψαρι,αλλα τι ψαρι?!?!?! | water_turtle_lover | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 06-02-10 01:14 |
χαλαζιακη αμμος δεν αφριζει αλλα | harris samos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 18-09-09 10:21 |