|
![]() |
#1 |
Ψαρι,αλλα τι ψαρι?!?!?!
![]() Αξιολόγηση:
![]() Γεια σας!!!Ειμαι σχεδον αρχαρια στο θεμα του ενυδρειου και εντελως αρχαρια στο θεμα των ψαριων,γιατι μεχρι τωρα ειχα μονο χελωνες νερου. Σκεφτηκα λοιπον οτι ειναι πια καιρος να κανω και μια αρχη με τα ψαρια,αλλα δεν ξερω τι ψαρι να παρω.Σκεφτομαι να παρω ενα ενυδρειο γυρω στα 50-60 λιτρα(δεν μπορω παραπανω,γιατι το μονο μερος που με αφηνει η μαμα να βαλω ενυδρεια ειναι πανω στο γραφειο μου,του οποιου ο χωρος εχει μειωθει αισθητα,αφου εχω και το ενυδρειο της χελωνας εκει).Μεσα θελω να βαλω τουλαχιστον 2 ψαρακια,που να μην μεγαλωνουν και παρα πολυ(8 εκατοστα απαγορευμενη ζωνη
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Εμφανίσεις: 9493
|
|
|||
|
|||
![]()
Δες εδω πέρα
http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fish/fishfotos.htm Διάβασε προσεκτικά τις απαιτήσεις του κάθε ψαριού καθώς και το τελικό μέγεθος ωστε να βγάλεις κάποιο συμπέρασα στο τι σου αρέσει. Καλή αρχή.Ξεκινάς σωστά ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω!!!Πολλα ψαρια και ωραια,θα χρειαστω τουλαχιστον πανω απο 1 ωρα για να καταληξω σε 5 ψαρακια
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βασικά τις κιχλίδες καλύτερα άστες για αρχή καθώς και τα περισσότερα γατόψαρα..
Απο τα αλλα τα κοινωνικά να ξέρεις οτι τα περισσότερα θέλουν μαλακό νερό δηλαδή Α/Ο οπότε ξεκίνα από τα ζωοτόκα μετά δες τα γκουράμι... |
|
||||
|
||||
![]()
Ψάξε για ψαράκια που να ζουν σε νερό βρύσης, δηλαδή σκληρό (GH γύρω στο 10 ) και αλκαλικό (ph γύρω στο 7,5- 8 ), γιατί αυτά του μαλακού θέλουν αντίστροφη ώσμωση που κοστίζει extra!!! Νομίζω τα ζωοτόκα (γκάπυ, μόλυ, πλάτυ, ξιφοφόροι) είναι ότι πρέπει για την περίπτωσή σου (και τη δική μου
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
1.νανοκιχλίδες ταγκανίκα πχ.μουλτι
2.ζωοτόκα 3.cpd ![]()
|
|
![]() |
||||