|
Αναγνωρίσεις ειδών Το είδατε και δεν ξέρετε τι είναι? Εδώ... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πως πάνε τα μικρά σου ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά για την ώρα!!
![]() Μεγαλώνουν και ομορφαίνουν!!! Η φωτογραφια είναι πριν 6 μερες περιπου.. Να συμπληρωσω πως απο θεμα τροφης τα εχω αφησει με τη moss και προσθετω καθε μερα σταγονες απο πρωτεινικη τροφη σε flakes ή μικρα μπιλακια τα οποια τα εχω πρωτα διαλυσει σε νεο ενυδρειου.. |
|
||||
|
||||
![]()
Με βαζεις σε σκεψεις. Θελω και εγω να βαλω τα cpd να γεννησουν. Εχω δυο θυληκες στρογγυλες-στρογγυλες. Διαβασα ομως οτι εαν τα βγαλεις απο το ενυδρειο το κανονικο και τα μεταφερεις στρεσσαρονται και αργουν να δειξουν αναπαραγωγικη συμπεριφορα. Σε εσενα ομως δεν ισχυσε κατι τετοιο. Θα το δοκιμασω συντομα.
------------------------- Φιλτρο εβαλες στο ενυδρειο αναπαραγωγης?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sarpijk : 24-11-13 στις 13:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Είχα σκεφτει πως αν δεν εχει αποτελεσμα ο συγκεκριμενος τροπος να προσπαθησω με τον αλλον εναλλακτικο τροπο που ειχα διαβασει..να αφαιρεσω την moss απο το κυριως ενυδρειο και να περιμενω.. Απο εξοπλισμο στη γεννηστρα εχω θερμοστατη 25 watt,θερμομετρο και αεραντλια..αλλαγη νερου κανω καθε μερα σχεδον 1 λιτρο (τα λιτρα της γεννηστρας ειναι περιπου 10).. Να το δοκιμασεις ανεπιφυλακτα..ειδικα αμα οι θηλυκες ειναι ετοιμες ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χαλαζιακη αμμος η αλλα παραγωγα...? | ChrisLust | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 16-10-12 22:32 |
Αυγα αλλα απο ποιο ψαρι? | mixalis p | Αναγνωρίσεις ειδών | 20 | 12-12-11 10:53 |
Ψαρι,αλλα τι ψαρι?!?!?! | water_turtle_lover | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 06-02-10 01:14 |
χαλαζιακη αμμος δεν αφριζει αλλα | harris samos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 18-09-09 10:21 |