|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα κανω αυτο με τον αερα που λεω και αν δεν πετυχει , το δοκιμαζω. ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς οι DIY κατασκευές έτσι είναι κάποιες φορές, δοκιμή και λάθος
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια καλησπερα.
πριν αρχισω τις μετατροπες ειπα να αναψω την σομπα για να την δοκιμασω και να πυρωσουν τα μεταλλα, για να ξεμυρισει... τελικα εκανα ενα λαθος βασιζομενος στις καποιες γνωσεις μου. το βιβλιαρακι της σομπας εγραφε . εισοδος αερα 80mm και εξοδος αερα 80mm... η σομπα εχει μια 60mm και μια 80mm σωλινες πισω. η μικρη σωλινα ειναι 60mm και εχει παχος μεταλου 4-5mm και η αλλη ειναι 80mm και εχει παχος μεταλου 0.5mm . θεωρησα οτι η εξαγωγη ειναι η μικρη σωλινα με το μεγαλο παχος μεταλου αλλα τελικα ειναι αναποδα... ![]() ![]() ![]() καλα τι στο καλο, για εξατμιση εχουν σωλινα με 0.5mm παχος μεταλου και για εισαγωγη αερα εχουν σωλινα με παχος 4-5mm ??? δεν το περιμενα με τιποτα.... τωρα πρεπει να αλλαξω τις σωλινες.... ΦΤΟΥ....!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το ψαχνεις και στο ιντερνετ με τον τυπο της σομπας μηπως τα εχουν γραψει λαθος στο εντυπο της; (μου εχει συμβει σε αλλη συσκευη)
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ε, τραβουσε απο την εξατμιση και εβγαζε καυσαερια απο την εισαγωγη... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μηπως ειναι Γαλλικη;
![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο 60 λιτρα | dimitris1150 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 17-12-12 14:28 |
απο το ενυδρειο μου 96 λιτρα | iorste | Φωτογραφίες μελών | 12 | 19-09-11 09:36 |
Tunze turbelle stream 6000 | nikman | Κυκλοφορία | 7 | 03-07-09 14:27 |
ενυδρειο 8 λιτρα | antonis15 | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 07-05-09 15:06 |