|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αντε να δουλέψει με το καλό
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω!!!
![]() ![]() ------------------------- μπηκε στην θεση της βαμενη σημερα η κατασκευη και ξεκινησα να το δοκιμασω να δω το θερμοκρασια μου φερνει στην ακρη της σωλινας... ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 20-11-13 στις 14:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εχει μοτερ η σομπα για τον αερα?σε ενα σπιτι που ειδα φυσαγε καλα
![]() Αλα 3000χιλ χρωνια για τα κολληματα ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
συγχωρεσαι με θαναση αλλα δεν εχω καταλαβει πως θα ζεσταινει ολο αυτο τον ογκο νερου χωρις να ερχεται σε επαφη με το νερο ο σωληνας φανταζομουν καποιο κουτι κλειστο οπως πχ τις σωληνες του φιλτρου σου με καποια τροποποιηση "τρυπα" να χτυπαει ο ζεστος αερας κατευθειαν το νερο πριν επιστρεψει στο ενυδρειο.
Πολλα μπραβο το παρακολουθω απο την αρχη παντως εχεις πολυ μερακι.
|
||||
|
||||
![]()
παιδια η σομπα εχει μοτερ και βγαζει ικανοποιητικο αερα.
αν χρειαστω παραπανω θα το ψαξω για εξτρα μοτερ. η θερμοκρασια που βγαζει στην εξοδο του σωλινα πιανει τους 60 βαθμους οποτε και ειμαι οκ... ![]() ![]() φιλε μου sonic δεν εχω τελειωσει ακομη, δοκιμη ειναι για να δω αν εφερνε αερα. ο αερας θα χτυπαει το νερο, θα δεις σημερα λογικα που θα το τελειωσω... απλα η σωλινα που εβαλα δεν κανει να περασει πανω απο το νερο... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ok απλα απορια ηταν ειμαι και ποντιος ξερεις ονομα και πραμα οποτε....
Ειμαι σιγουρος οτι τα εχεις σκεφτει ολα περιμενουμε με αγωνια θαναση
|
|||
|
|||
![]()
απλά απίστευτη δουλειά φίλε μπράβο σου! Γιατί δεν σκέφτεσαι να βάλεις μέσα ένα μονομάχο? Νομίζω τα λίτρα σου είναι αρκετά...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο 60 λιτρα | dimitris1150 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 17-12-12 14:28 |
απο το ενυδρειο μου 96 λιτρα | iorste | Φωτογραφίες μελών | 12 | 19-09-11 09:36 |
Tunze turbelle stream 6000 | nikman | Κυκλοφορία | 7 | 03-07-09 14:27 |
ενυδρειο 8 λιτρα | antonis15 | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 07-05-09 15:06 |