|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι έκανες βρε τρελέ;;; Εξάτμιση αυτοκινήτου;;;;
![]() ![]() ![]() Κουτί για να πηγαίνεις τον αέρα στο νερό;;;; ![]() Ποιός είσαι τελικά; Ο Κύρος Γρανάζης;;; ![]() ![]() ![]() ![]() ¶ντε να δω τι άλλο θα κάνεις μέχρι να μπουν τα ψάρια μέσα. Έχεις τρελάνει κόσμο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οσο για την εξατμιση, αφου δεν ειχαν εδω μπουρια τι να κανω??? ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να πω και εγώ μια κουταμάρα. Αν φτιάξεις μια μικρή δεξαμενή ανοξείδωτη για πόσιμο νερό, την προσαρμώσεις εκεί που λες, με μια μικρή αντλία στέλνεις νερο από το ενυδρείο και η υπερχείλιση της δεξαμενής επιστρέφει στο ενυδρείο. Ο περιβάλλον χώρος θα συνεχίζει να ζεσταίνεται και αν το νερο της μικρής δεξαμενής ζεσταινεται θα είναι και πιο άμεσο το ζέσταμα του νερού του ενυδρείου. Για δεξαμενή δεν εννοώ κάτι μεγάλο, ένα δοχείο.
Αν νομίζεις ότι δεν θα δουλέψει, ξέχνα το |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
βασικα δεν γινετε πρακτικα γιατι δεν εχω υπερχειλιση, μιας και η αντλια ειναι μεσα στο ενυδρειο και τραβαει νερο για τα φιλτρα. αλλα , και να ειχα δεν θα ρισκαριζα να εχω νερο εξω απο το ενυδρειο και τοσο αμεσα στην σομπα. με μια τρυπουλα θα γινοταν χαμος. με τον αερα ειναι πιο αμεσο μιας και η σομπα εχει βεντιλατερ και πιο ευκολο... ![]() ![]() ευχαριστω παντος!!!
|
||||
|
||||
![]()
Θανάση εννούσα μια κατασκευή που να λειτουργει όπως ένα σαμπ. Αλλα το σαμπ να είναι το ενυδρείο και μια αντλία εξτρα 2000-3000 l/h , όχι με τη βασική. Η αντλια θα είναι στο ενυδρείο , θα στέλνει νερό στο ανοξείδωτο δοχείο και το δοχείο θα έχει υπερχείλιση στο ενυδρείο. Τώρα για καμια τρυπούλα σίγουρα φοβάσε αλλα όπως έχουμε σωλήνες μεταξυ σαμπ και ενυδρείου , έτσι και εδώ. Μη σε ζαλίζω κιόλας αλλα το σκέφτηκα σαν επιπλέον πιο άμμεσο ζέσταμα χωρίς να χάσεις το τρόπο λειτουργείας που ήδη έχεις. Μη φανταστείς πως το δοχείο θα έχει τρελλές θερμοκρασίες, δεν θα προλαβαίνει, απλά θα συντηρεί πιο άμμεσα. Εχετο στο μυαλό σου πάντως γιατί το κάνεις όποτε θέλεις, φερόμενο και ανεξάρτητο θα είναι, όχι σταθερό
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα κανω αυτο με τον αερα που λεω και αν δεν πετυχει , το δοκιμαζω. ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς οι DIY κατασκευές έτσι είναι κάποιες φορές, δοκιμή και λάθος
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο 60 λιτρα | dimitris1150 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 17-12-12 14:28 |
απο το ενυδρειο μου 96 λιτρα | iorste | Φωτογραφίες μελών | 12 | 19-09-11 09:36 |
Tunze turbelle stream 6000 | nikman | Κυκλοφορία | 7 | 03-07-09 14:27 |
ενυδρειο 8 λιτρα | antonis15 | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 07-05-09 15:06 |