|
|
||||
|
||||
![]()
είναι αποτέλεσμα της αποσύνθεσης της τροφής επειδή την έχεις με την απόχη κοντά στην επιφάνεια.
με ενα ποτήρι που θα το βυθίσεις όρθιο εως ότου είναι χείλος με χείλος με την επιφάνεια του νερού θα το τραβήξεις. μπορείς και με χαρτι κουζίνας που το απλώνεις στη επιφάνεια και αμέσως το μαζεύεις πριν βυθιστεί. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βασικα δεν χρειαζεται να κανεις κατι,απλα αισθητικο ειναι το προβλημα,οταν βαλεις τα ψαρια και ταιζεις κανονικα,και η τροφη καταναλώνετε απο αυτα δεν θα υπαρχουν τετοια προβληματα.
Και να υπαρξουν,θα λύνονται με μια απλη αναταραξη,απλα τωρα που η τροφη δεν καταναλώνετε και ειναι και κοντα στην επιφανεια "βγαζει" τα λιπαρα της και αυτο δημιουργει το πρωτεϊνικό φιλμ.
|
||||
|
||||
![]()
αλλαγες νερου ειναι απαραιτητες τωρα που δεν εχω ψαρια?
|
|
||||
|
||||
![]()
Νο...
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εδω ειμαι παλι
![]() οι πετρες εχουν μπει,φυτακια πηρα απο καποια καλα παιδια εδω (dimis1978 σου ειμαι υποχρεη και σε ευχαριστω για αλλη μια φορα) εχω τις εξης αποριες: 1)λιπασμα απο ποτε να ξεκινησω?και ποιο?διαβασα για NPK και ιχνοστοιχεια οτι αρκουν για Low-light Low-tech γιατι εκει νοικω πιστευω... δεν εχω υποστρωμα,μονο χαλικι φυτα εχω valisneria nana,rotala rotundifolia,microsorum pteropus crypto willisii,Crypto ciliata και αλλα 2 που δεν θυμαμαι ονομασια(αν μπορεις να μου θυμισεις dimis 1978...) 2)тα φωτα ποσες ωρες πρεπει? εχω 2χ28 watt |
|
||||
|
||||
![]()
Oι κρυπτο θα εκτιμησουν τις ταμπλετες λιπανσης μεσα στο χαλικι σου,διπλα απο τις ριζες τους,το ιδιο θα εκτιμησει το cyperus helferi αλλα και η βαλ. νανα.
Για τα αλλα αρκει ενα γενικο λιπασμα (seachem flurish) μια φορα την εβδομαδα και λιγο pottasium. 8 ωρες φωτισμου εισαι οκ.
|
|