|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Γιατι δεν πας σε κανα puffer ειναι τρελα ψαρια!H και το καλυτερο αφου θα ειναι βαρια φυτεμενο σε betta tank?
|
|||
|
|||
![]()
θα δω παιδια ειναι ολες οι επιλογες που προτεινεται πολυ ωραιες μαλλον θα τα βαλω σε χαρτακια και θα τραβηξω κληρο στο τελος
|
|
||||
|
||||
![]()
παντος σκεψου το καλα γιατι ειναι οριακα στα 70 λιτρα στο τελος με υποστρωμα κλπ!! Εγω θα βαζα εναν ωραιοτατο μονομαχο και μια ομαδα Cherry Bad ή CPD εφοσον παντα αφηνει ο μονομαχος σου!
|
|||
|
|||
![]()
Κοιτά μπορει να βάλω μόλις το στησω κανά κοπαδακι tetra και σε κανά δίμηνο που θα στρώσει και ο βυθος να βάλω γαριδουλες που πραγματικά ειναι πολυ ωραία ιδεα και δεν μου είχε περάσει απο το μυαλό ευχαριστω για την συμβουλή
|
|
||||
|
||||
![]()
CPD και white cloud minnows.
|
|||
|
|||
![]()
ενα πρωτο στησιμο σε αναμονη του εξωτερικου φιλτρου , περιμενω μια ριζα να κατσει που θα την βαλω εκει που ειναι το φιλτρο τωρα και αρκετα φυτα ακομα
|
|
||||
|
||||
![]()
καλοριζικο!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
μμμμ κατι ειναι ωραια δηλαδη τα σκαλαρια πφπφπφπφ
![]() ![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εβαλα τωρα 2 bolivian ram και 8 αρλεκινους
|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι εννοω στο ενυδρειο που ειναι DIY τι καπακι/ φωτισμο εβαλες.
![]()
|
|||
|
|||
![]()
ειχα ενα καπακι απο παλιο ενυδρειο εχει μια λαμπα τ8 15 watt γιαυτο αλλωστε το εκανα και 30 cm πλατος αλλιως θα το ειχα κανει 45 cm
|
|
|||
|
|||
![]()
μερικες φωτο μεχρι την παρουσα φαση σε αναμονη των υπολοιπων φυτων
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το πρώτο μου !!!! | sunsity | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 19 | 21-03-13 10:11 |
Το πρώτο μου ενυδρείο. | antricos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 10-03-12 22:25 |
Πρώτο ενυδρείο... | aquaman | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 25 | 15-05-09 16:22 |
Το πρώτο μου... | iliasb | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 12 | 16-01-09 12:55 |
Το πρώτο μου ενυδρείο | krom | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 15-01-09 13:21 |