|
|
||||
|
||||
![]()
Mια απροβληματιστη επιλογη για το ενυδρειο σου ειναι ενα ζευγαρι apistogramma borelli, συνίσταται χαρεμι αλλα αν εχεις μεσα ενα ζευγαρι στο 99% των περιπτωσεων δεν θα εχεις προβλημα,πολυ ειρηνικο ψαρακι.
|
|||
|
|||
![]()
Ωραίο ψάρι
|
|
||||
|
||||
![]()
Προτιμοτερο απο gourami
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα φίλε μου.
Πολύ καλή η προσπάθεια σου και μάλλον πολύ επιτυχιμένη θα έλεγα. Για Αφρική σε ενδιαφέρει ή ούτε λόγος? Αν σου αρέσει το νταμάρι γιατί δεν κοιτάς για κάποιο κοχυλόψαρο της λίμης Tanganyika? Kαλή επιτυχία σε ότι αποφασήσεις! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Σκέψου ότι στο αλλο ενυδρειο που εχω και κατι ξύλα μέσα χωρίς καμία άλλη παρέμβαση πέφτει στο 6,5 εχω kh 7 και Gh 5 οπότε λίγο δύσκολο να κάνω Αφρική και μάλιστα ταγκανικα |
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ εδώ πέρα έχω το ίδιο νερό με το δικό σου (7.0-7.2ph)
Eίχα πολύ καιρό μέσα Νeolamprologus Multifaciatus με φουλ πέτρα μέσα και τα ψάρια ήταν μια χαρά!!! Δεν είχαν θέμα τα ψάρια ζούσαν σαν άρχοντες!!!Και γέννες είδα και τα πάντα! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πω με βάζεις σε δίλημμα τωρα γιατι και τα αφρικανικα ειναι ωραία
Θα πέσει πολυ σκέψη το Σαββατοκύριακο |
|
||||
|
||||
![]()
Σκέψου το φίλε μου είναι φοβερά ψάρια με τρομερό χαρακτήρα!!!
Μπορεί να έχω δίσκους τώρα,αλλά αν είχα την οικονομική άνεση θα έβαζα ένα 60-100λιτρα με multies. Αν τα βάλεις θα εκπλαγείς με την συμπεριφορά τους και σύντομα θα δεις και μικρά να κρύβονται στα κοχύλια!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αυτα εννοείς ; Οταν λέει κοχύλια μπορω να βάλω απο απλά σαλιγκάρια που τρώμε ; |
|
||||
|
||||
![]()
Αλλοι εχουν σκληρο νερο και θελουν να βαλουν ψαρια Αμαζονιου.
Κι αλλοι μαλακο και θελουν να βαλουν Ταγκανικα. Μαζοχισμος ![]() ![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το πρώτο μου !!!! | sunsity | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 19 | 21-03-13 10:11 |
Το πρώτο μου ενυδρείο. | antricos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 10-03-12 22:25 |
Πρώτο ενυδρείο... | aquaman | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 25 | 15-05-09 16:22 |
Το πρώτο μου... | iliasb | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 12 | 16-01-09 12:55 |
Το πρώτο μου ενυδρείο | krom | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 15-01-09 13:21 |