|
|
||||
|
||||
![]()
Σκέψου το φίλε μου είναι φοβερά ψάρια με τρομερό χαρακτήρα!!!
Μπορεί να έχω δίσκους τώρα,αλλά αν είχα την οικονομική άνεση θα έβαζα ένα 60-100λιτρα με multies. Αν τα βάλεις θα εκπλαγείς με την συμπεριφορά τους και σύντομα θα δεις και μικρά να κρύβονται στα κοχύλια!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αυτα εννοείς ; Οταν λέει κοχύλια μπορω να βάλω απο απλά σαλιγκάρια που τρώμε ; |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι αυτά είναι.
Ο αρσενικός είναι λίγο πιο μεγάλος σε σχέση με την θηλυκιά. Μπορείς να βάλεις κανονικά σαλιγκάρια αυτά που τρώμε.Και εγώ τέτοια είχα. ![]() Πάρε μια ιδέα πως είχα το δικό μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=56555 ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αλλοι εχουν σκληρο νερο και θελουν να βαλουν ψαρια Αμαζονιου.
Κι αλλοι μαλακο και θελουν να βαλουν Ταγκανικα. Μαζοχισμος ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimost : 20-02-13 στις 17:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() (εχει κι αλλα ομως ψαρια)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Γιατι δεν πας σε κανα puffer ειναι τρελα ψαρια!H και το καλυτερο αφου θα ειναι βαρια φυτεμενο σε betta tank?
|
|||
|
|||
![]()
θα δω παιδια ειναι ολες οι επιλογες που προτεινεται πολυ ωραιες μαλλον θα τα βαλω σε χαρτακια και θα τραβηξω κληρο στο τελος
|
|
||||
|
||||
![]()
παντος σκεψου το καλα γιατι ειναι οριακα στα 70 λιτρα στο τελος με υποστρωμα κλπ!! Εγω θα βαζα εναν ωραιοτατο μονομαχο και μια ομαδα Cherry Bad ή CPD εφοσον παντα αφηνει ο μονομαχος σου!
|
|||
|
|||
![]()
Κοιτά μπορει να βάλω μόλις το στησω κανά κοπαδακι tetra και σε κανά δίμηνο που θα στρώσει και ο βυθος να βάλω γαριδουλες που πραγματικά ειναι πολυ ωραία ιδεα και δεν μου είχε περάσει απο το μυαλό ευχαριστω για την συμβουλή
|
|
||||
|
||||
![]()
CPD και white cloud minnows.
|
||||
|
||||
![]()
μμμμ κατι ειναι ωραια δηλαδη τα σκαλαρια πφπφπφπφ
![]() ![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εβαλα τωρα 2 bolivian ram και 8 αρλεκινους
|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι εννοω στο ενυδρειο που ειναι DIY τι καπακι/ φωτισμο εβαλες.
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το πρώτο μου !!!! | sunsity | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 19 | 21-03-13 10:11 |
Το πρώτο μου ενυδρείο. | antricos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 10-03-12 22:25 |
Πρώτο ενυδρείο... | aquaman | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 25 | 15-05-09 16:22 |
Το πρώτο μου... | iliasb | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 12 | 16-01-09 12:55 |
Το πρώτο μου ενυδρείο | krom | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 15-01-09 13:21 |