|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Αυτο το κανω παντου ακομη και σε αντλιες - σκιμερ οπουδηποτε βλεπω oring και εχω διατηρήσει χρονια ετσι σε αριστη κατασταση τα προιοντα αυτα.
|
||||
|
||||
![]()
για αυτο τι λετε???Eheim Pick Up 2008
|
|
||||
|
||||
![]() Για 200 λίτρα ενυδρείο για κανένα λόγο. Και γενικά δεν είναι από τις καλύτερες σειρές.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Με λιγο συνθετικο βαμβακι μεσα δεν κανει για καθαρισμο απο αιωρουμενα? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τι χωρητικότητα για υλικά έχει το EHEIM professionel 3 2073;
|
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά δείχνει το ΕΧ 1200 της TETRA να είναι αυτό στο οποίο θα καταλήξω σαν επιλογή.
Καλή ροή, αθόρυβο σχετικά, καλές κριτικές, με λίγα προβλήματα να αναφέρονται σε forums όπως όμως και σε όλα τα παρόμοια φίλτρα άλλων μαρκών, καλός κάδος για βιολογία και αρκετά καλή τιμή. Ελπίζω να με δικαιώσει σαν επιλογή σε βάθος χρόνου. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν και eheimακιας το εχω απο Δεκεμβρη του '10 σε συνεχη λειτουργια.Βεβαια εχω αφαιρεσει τα σφουγγαρια-υλικα που ειχε και το εχω τιγκαρει με poro-ring s.To φιλτρο οφειλω να ομολογησω οτι ειναι παρα πολυ καλο .
![]() Αν μπορεις παρε την νεα εκδοση με το νεο κουμπωμα,δε ξερω βεβαια αν ηρθε Ελλαδα ακομη αλλα αν μπορεις απο ebay εδω. http://www.ebay.de/itm/Tetra-Tetrate...item256ef70acc Απο τον συγκεκριμενο εχω παρει 6-7 φιλτρα συνολικα και ειναι αξιοπιστος ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Πάντως κάνεις πολύ καλά γιατί έτσι πολλαπλασιάζεται η ζωή των ελαστικών που με τον καιρό/άλατα/τριβή φθείρονται. Αντί βαζελίνης (καθαρής-χωρίς αρώματα/χρώματα) την ίδια δουλειά κάνει και το σπρέι της eheim και της Loctite το Food grade silicone lubricant (αν το βρείτε). |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Είναι αξιόπιστο,κάνει δουλειά???????????? | theok1200s | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 03-05-10 04:10 |
φίλτρο γλυκού σε φίλτρο θαλασσινού | nikman | Φίλτρανση | 6 | 31-07-08 14:46 |
Φίλτρο | KOKOBAS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 28-03-08 17:00 |
Φίλτρο | kostvl18 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 07-10-07 22:26 |
¶ραγε αξιόπιστο για ΜΙΚΡΑ ενυδριάκια ? | crazyio | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 23-02-06 17:57 |