|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα, για ένα ενυδρείο 55χ25χ35 το οποίο θα φιλοξενήσει κιχλίδες ποιό φίλτρο είναι κατάλληλο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Το έχει φτιάξει? Στενούλι και κοντούλι αλλά τεσπα εσύ ξέρεις! (Βέβαια κιχλίδες όταν λες υποθέτω νανοκιχλίδες μμ τεσπά εσύ ξέρεις)
Εγώ σε αυτά τα λίτρα θα έβαζα π.χ. το fluval 2 (εσωτερικό).
|
|||
|
|||
![]()
Είτε εσωτερικό,είτε εξωτερικό δν έχω πρόβλημα!
![]() ------------------------- Ευχαριστώ ,εννοείται νανοκιχλίδες λόγω έλλειψη χώρου το έκανα.Ξέρεις που μπορώ να το βρω(στείλε π.μ.) γιατί εδώ στη Μυτιλήνη δεν παίζει να το βρώ! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostvl18 : 07-10-07 στις 17:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να ζητήσεις προσφορά απο τα καταστήματα που ενεργοποιούνται στο GAB στην ανάλογη κατηγορία για να έχεις και μια απάντηση για το κόστος με τα μεταφορικά!.
|
|||
|
|||
![]()
Thanks!!!
------------------------- Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός!Αλλά για το Εheim 2208 τι γνώμη έχεται? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostvl18 : 07-10-07 στις 22:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εφόσον είναι Eheim την καλύτερη!
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εξωτερικό φίλτρο | AXEL | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 07-06-07 13:37 |
Φίλτρο βυθού? | andreasp | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 18-01-06 10:09 |
Εξωτερικό Φίλτρο | tolis_1234 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 19 | 01-03-05 14:54 |
Βιολογικό φίλτρο | sps4ever(niktso) | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 01-06-04 01:19 |
Φίλτρο Ενυδρείου | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 14-12-02 00:56 |