|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μονο οι ριζες μεσα
|
||||
|
||||
![]()
μαλιστα....το ξεχναω γιατι θα πρεπει να εχω open tank .με τα καπακια πανω στο ενυδρειο ..λιγο δυσκολο μου ακουγεται...!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Το παραπανω ειναι Φυλοδεντρο (μοιαζει αλλα δεν ειναι ποθος). Μαλλον ειναι λιγο πιο ασφαλες. Τα φυλλα τους εχουν καποιες τοξικες ουσιες, αποδεδειγμενα σε καποια κατοικιδια που τα μασουλησαν (γατες κλπ) Εχετε υποψιν ομως οτι θεωρειται και ρουφηχτρα νιτρικων. Αν δεν μενουν λιγα νιτρικα για τα τυχων υπολοιπα φυτα, αυτα δεν θα πανε καλα.
|
||||
|
||||
![]()
Και αυτός είναι ο πόθος.
Όπως είπε και ο Δέλτα,τρελή ρουφήχτρα νιτρικών!! Τα πρώτα φύλλα που μπήκαν στο νερό σάπισαν όλα.Έβγαλε καινούργια αλλά έχουν τη τάση και αυτά να βγουν έξω από το νερό. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
φωτο απο τις ριζες οπως ειναι μεσα στο νερο εχεις Σπυρο...??? καλο μου φαινεται
![]() ![]() ![]() chris τι εννοεις σαπισαν?? και δεν εξαφανιστηκε..?? κανει που ειναιε ολο μεσα στο νερο??? |
|
||||
|
||||
![]()
Κιτρίνισαν και τα έκοψα.
Έβγαλε όμως καινούργια και σαν φυτό αναπτύσσεται ραγδαία. |
|
||||
|
||||
![]()
σε βλεπω να μου στελνεις κλαδεμμα λιαν συντομως
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τις ριζες μπορεις να τις "κρυψεις" ή και να τις "κουρευεις" αν δεν σου αρεσουν που μεγαλωνουν και μακραινουν. Βγαζει κεντρικες μεγαλες και απο αυτες ξεκινανε τριχιδια. Εμενα μου αρεσουν που "αγριευουν" το θεαμα και τις αφηνω ελευθερες να τις παρασερνει η ροη και να πηγαινουν οπου θελουν, γυρω απο ενα κορμο.
|
||||
|
||||
![]()
με αυτο το σκεπτικο το θελω...πιστευω θα ταιριαξει στο βιοτοπικο μου αντιστοιχα οπως μερικες ριζες limnobium ή pistia stratiotes
! |
|
|||
|
|||
![]()
Σπύρο (delta66),
στο δικό μου το καπάκι έχει μια τρύπα σαν αυτές που είναι στις φωτογραφίες που έχεις βάλει. όταν ανοίγω το καπάκι δεν υπάρχει πρόβλημα που "κουβαλάει" τις ρίζες μαζί του; (τρόμος δίσκων). |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φυτα; | janickrules | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 19-11-11 13:48 |
φυτα | blade1364 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 01-03-11 15:28 |
φυτα | nikosn | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 24-11-10 16:06 |
παρουσιαση του καινουργιου μου δισκοενυδρειου | andreas72 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 11 | 26-07-09 08:09 |