|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Υ.G: παλι καλα που δεν ''εκοψε'' τα γεννητικα του οργανα στις ακρες τις βαλισνεριας ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
χαααχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχα mythbuster!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 04-01-12 στις 22:14 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Δεν εχεις δει μου φαινεται και είπαμε μιλάμε πάντα για την πληοψηφία των ενυδρείων ... |
|
|||
|
|||
![]()
κoiτα να δεις που όλα τα περίεργα γίνονται στη μειοψηφία των ενυδρείων ( δηλαδή στο δικο μου ) και σου Βασιλη ( disc-postman ) που εγραψε : Ελατε μια βολτα απ το σπιτι μου να δειτε πως κανουν βολτες αναμεσα στις βαλισνεριες
εχω πολλα να δω ακομα ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
επιμενεις χωρις λογο δεν ειναι πυκνες !!!!!!! οταν θα γινουν πυκνες θα ξαναμιλησουμε
![]() Α και κατι ακομα ασε το οτι ολα τα παλαβα συμβαινουν στο δικο σου ενυδρείο Εχουμε δει πολλά απο παλαβά που στο τελος στραβωσαν και όπως ξερεις καλά αν τουμπαρει δισκοενυδρειο καλυτερα να το παρατησεις δεν γυρίζει ευκολα |
|
|||
|
|||
![]()
παιδια...
σε δισκαδικο μπορω να βαλω anoubia barteri nana και gold java moss ?? χρειαζονται κατι ιδιαιτερο?? πχ co2 ειδικα υποστρωματα κτλ.. για να κανω σε ενα σημειο σαν γκαζον την java moss.. πρεπει να εχω ειδικο υποστρωμα? εχω πολυ πολυ λεπτοκοκκη ασπρη χαλαζιακη αμμο |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
σε μια πολυ μικρη επιφανεια.. δε γινεται??
πχ 10cm μηκος |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() και δεν νομιζω οτι παιζει ρολο η βαλισνερια για το εαν τουμπαρει ενα ενυδρειο η οχι ![]() Οταν βγαινει καποιος και δειχνει κατι ( δηλαδη μπορει να στηριξει ) αυτο που γραφει τοτε ολα μετατρεπονται σε παλαβα ( εαν εχω καταλαβει καλα ) ![]() Χρηστο επειδη την πατησα κανα 2 φορες εχω μαθει οτι γραφω να μπορω να το υποστηριξω ( με ντοκουμεντα ) . Καποτε διαβαζα για ενα ''μυθο'' που ελεγε οτι οι δισκοι δεν γεννανε σε σκληρο νερο , πως εγινε αυτο το ''παλαβο'' και γεννησαν σε 8 πεχα ( στο δικο μου ενυδρειο ) , ενας Θεος ξερει .... Ειναι αυτο που λες οτι ολα τα παλαβα σε μενα εκατσαν !!! |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε αρχισες πάλι ίδια .......
Αν βαλουμε 100 ζευγαρια δισκων σε ph 8 θα γεννησουν τα 2 τα 3 πόσα θες εσύ να πούμε αν τα βαλουμε σε μαλακό νερό θα γεννήσουν τα περισσότερα Εσυ τι θες να λέμε οτι οι δίσκοι γεννανε σε σκληρό νερό στο φορουμ ή από εδώ και πέρα όποιος ρωταει στο φορουμ θα του λέμε να έχει το Ph 8 και θα γεννανε οι δισκοι του .... Ολα τα βιβλια αλλά και αυτοι που ηρθαν για σεμηναρια στην Ελλαδα λεγανε μαλακό νερό στις γεννες ( δεν μιλαω για μεγαλωμα ) να τους βγαλουμε λαθος επειδή έκατσε σε εσενα μία γεννα στο 8 ph τι να πω Τωρα για τις βαλισνεριες δεν κανουν για δισκοενυδρειο και θα το δεις σε 6 μηνες από τωρα εδώ θα ειμαστε μην μου πεις οτι σου επνιξαν το ενυδρειο και δεν εχουν χωρο τα ψαρια να κολυμπησουν ( αν το πεις γιατί τα λαθη μας δεν τα λεμε όλοι ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εδω αλλοι τα εχουν φουλ φυτεμενα με διοξιδια κτλ. Που σαι ρε, μη τα βαζεις με τον Geosid γιατι νομιζω ειναι ο μονος με γεννα sterbai ![]() υγ. ωραια η ταινια;;; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φυτα; | janickrules | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 19-11-11 13:48 |
φυτα | blade1364 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 01-03-11 15:28 |
φυτα | nikosn | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 24-11-10 16:06 |
παρουσιαση του καινουργιου μου δισκοενυδρειου | andreas72 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 11 | 26-07-09 08:09 |